miercuri, 5 septembrie 2007

Insuportabilul

Hopaaaa! S-a suparat Dan Andronic. I-am vorbit de viitorul lider al PSD, altul decit pe cel care-l crede el viabil (si banos) si, pac, la razboiu! Nu, Dane, Nastase nu va mai ajunge lider la partid. Nu in tara asta! Stiu ca iti va fi greu sa lucrezi cu Ponta, care, trebuie s-o recunosti, e mult mai pervers si mai rebel decit toti pesedistii cu care ai vorbit tu vreodata. De altfel, stii si tu bine ca Ponta e in carti pentru a fi inscaunat in caz de esec la negocieri pentru guvern. Si mai stii si tu ca Basescu a pus un ochi pe el. E adevarat, ca si tine, nu-nteleg de ce tocmai pe el. Poate pentru ca nu-l suporta nimeni?

15 comentarii:

Anonim spunea...

Imi place, voi, tu si cu Dan, va aranjati polemicile? sau mi se pare mie? hehehehe Borna

john doe spunea...

Eu cred ca ar fi bine sa beti o cafea impreuna,sa va puneti informatiile cap la cap si sa ne spuneti si noua dupa aceea la ce concluzii ati ajuns!
:-)

cristian Şuţu spunea...

@ john doe > nu-ntelegi, nu-i asa?

john doe spunea...

Inteleg foarte bine Cristi,am glumit...

cristian Şuţu spunea...

=D>

john doe spunea...

Care ochi a pus Base pe Victoras?Ala care-i fuge sau ala care priveste fix?
:-)))))))

Anonim spunea...

Pai atunci eu zic ca Gheorghe aseara, respectiv ca hermeneutul Gigi: oameni buni, PSD se pregateste sa dispara (desi nu cred). Urmeaza o transhumanta, dupa aia tunsul, mulsul si frezatul. Altfel, inainte de a reveni Gusa in PSD ar fi bine sa explice si cum a ajuns direct secretar general...Altfel, daca a pus Jucatorul pleoapa pe Victor Guevara(una mente hermosa, helas!) nu-i mare lucru (le deseo una gran victoria). A mai pus-o si pe Kozmin (in ruseste se citeste cu a in loc de o)si ce bucurie pe autorul memorabilei expresii "maidanez politic"....bantuie prin studiori, prin sondaje mai putin. Oricum, e parlamentar...
Venceremos!

ciupercă spunea...

Oprisan azi: Hrebe sa-si vada de treburile lui....el are o relatie personala cu Tariceanu si Olteanu...a negociat ptr el:)

Anonim spunea...

Adicatelea, cum ar veni miron are alte planuri...dupa celebrul "e presedintele tarii deci e si presedintele meu" Portofele a mai ragait un gand politic, cu sperantza unui ecou fericit.

Anonim spunea...

Revenind, ce putea sa spuna si Oprisan la iesirea din Tribunal...

"PNL este un fel de PNŢCD, îmbunătăţit pentru 300 de ani", a mai spus Marian Oprişan. Cata substantza, cat discernamant, cata daruire! Daca inainte de 89 i-ar fi raspuns la salut un vice de judetz sau unul de la muncipala de partid i se abureau ochelarii si i se erectau tzucureii de la pantofiorii decupatzi. Si acuma vorbeste de management politic...halal.

ciupercă spunea...

cristi, ce discutii au fost la Grupurile Parlamentare PSD care "au deviat de la decizia politica a partidului (motiune)" ?

Intreb asta ptr:
Geoana: Cred că Oprişan este deranjat de faptul că ieri (marţi, n.red.), în grupurile noastre parlamentare, după o decizie a Comitetului Executiv Naţional unde preşedinţii de organizaţii, inclusiv domnia sa, au fost prezenţi, au existat discuţii care au părut că deviază de la decizia politică a partidului.

Diana Tuşa spunea...

iti zic eu ce discutii au fost. la un moment dat, geoana s-a enervat si i-a amenintat ca ii da afara din partid. in replica i s-a raspuns "vezi sa nu ramai singur!" si de aici nebunia...

Diana Tuşa spunea...

apropo de ponta. mie mi-ar place sa fie el urmatorul presedinte al psd. dar cred ca e pres tanar si o sa pateasca ce a patit si geoana. daca e baiat destept, si eu zic ca e, va mai avea putina rabdare.

Cookie spunea...

Ce bine informata e Diana:). Bravo!

john doe spunea...

@diana
Sunt convins ca ti-ar conveni sa fie Ponta sef la PSD.Voua,liberalilor,v-ar fi mai bine.
:-)))
Nu cred ca Victor are rabdare.Face parte din acei oameni care vor totul azi,nu maine,alaturi de Gusa.