joi, 6 septembrie 2007

FMM, CPT!

Tăriceanu afirmă că a aflat din presă despre vânzarea Rompetrol, fapt pe care nu-l consideră anormal (Mediafax). Buuun. Intrebarea mea e insa alta: de ce i s-a parut anormal lui Tariceanu sa afle din presa despre arestarea lui Patriciu? Ca asa a zis atunci: ca i se pare anormal sa afle din presa, motiv pentru care a sunat la procurorul general ca sa se intereseze de caz.
Fuck off!

9 comentarii:

Anonim spunea...

da da...asta imi aduce aminte de prostia unui ministru interbelic:"eram in tren, eram ministru, si eu nu stiam nimic". Cam asa si cu nea` asta.

efectul G spunea...

Daca vrei raspuns la intrebare si nu este cumva o intrebare retorica, atunci iata:

Politicienii, raspund uneori, pentru ziaristii care doresc sa puna intrebari,sa poate astfel descoperi diferenta intre implicatiile unui eveniment pozitiv sau negativ.
Alstfel, pe scurt, sa se mire ziaristii!!!!

Anonim spunea...

Pai a mai spus una astazi la Tecuci:"Pagubele sunt mai mari decat ne putem imagina si e nevoie de o mobilizare generala"
No really? Chiar asa lipsiti de imaginatie suntem? :)

john doe spunea...

Ce-ai domnule cu imaginatia omului?! Fiecare cu a lui!

Diana Tuşa spunea...

mda, tariceanu nu e asa de inventiv ca marele presedinte. mai are si altele la care sa se gandeasca, nu doar la cresterea popularitatii

Anonim spunea...

Acum serios , tu nu stii cat de ipocriti sunt politicienii... ce ma deranjeaza este faptul ca ne iau de prosti ... macar voi jurnalistii sa le mai tabaciti pielea aia groasa de atata nesimtire, si sa le mai stergeti din zambetul batjocoritor de pe fete...

Anonim spunea...

Iti dai seama ca din presa a aflat, nu? :D
Pe de alta parte, chiar daca n-ar fi aflat din presa, nu putea spune altceva. Eu stiu cel putin un ziar echidistant, care abia ar fi asteptat un nou motiv sa se mai ia de inamicii liderului maxim (parca vad si titlul: "Tariceanu, consultat de Patriciu inainte ca mogoligarhul rau sa vinda tara rusilor din Kazahstan").
Plus mania proletara aferenta (ca tot observ ca liberalismul e mai nou o boala mintala).

Anonim spunea...

acum am si eu o nelamurire - care e noutatea? sau supararea lui andronic a dus la intrebarea asta? asa sa nu uite lumea si sa te bagi si tu in seama.

Anonim spunea...

Pentru anonimul ce a postat la ora 23.09:

Da, e bine sa se reaminteasca cat de des,
amestecul in "trebile justitiei" ca altfel
isi aroga merite pe care nu le au.


pt C Sutu: plaseaza te rog, undeva in dreapta sus

Subscrieţi la: Postări (Atom)

ca m-am enervat pana am gasit link-ul dedesubtul paginii.