miercuri, 5 septembrie 2007

Victor Ponta, viitorul El Lider Maximo

Victoras, ai grija de copiii mei! Asa se pare ca i-au transmis mai multi lideri PSD, intre care Adrian Nastase si Ion Iliescu. Se asteapta momentul in care se va convoca un congres extraordinar pentru debarasarea de Geoana. Din cite am aflat noi, Grupul de la Cluj si-a dat acordul. Ei l-ar fi vrut initial pe Cristi Diaconescu, insa ei s-au lamurit intre timp ca nu e cazul sa vina inca un diplomat la sefia PSD. E nevoie de cineva cu coaie. Iar Victoras pare sa le aiba. Sondajul de opinie al englezilor e o proba: Ponta sta mai bine la notorietate si la incredere decit Geoana. Si decit oricare alt lider PSD. Asta e si motivul pentru care Geoana incearca sa-l exileze pe Ponta la Parlamentul European.
Nastase lucreaza de zor la revenirea sa in prim-plan. Stie ca nu mai poate conduce PSD, dar spera sa mai prinda un mandat la sefia Guvernului. Pe 20 septembrie vor suna goarnele lui Nastase. Cozmin Gusa e pregatit sa se alature si el noii echipe de conducere. Gata! A trecut vremea reformei din PSD. A fost un esec. PSD va fi iarasi ce-a fost si mai mult decit atit.

11 comentarii:

Anonim spunea...

Indubitabil. Faptul ca soarele va rasari maine este o ipoteza; si aceasta insemna ca noi nu stim daca va rasari. Si melius quid habes, accerse, vel imperium fer.

john doe spunea...

E foarte greu de comentat informatia asta...Probabil ca le-a luat Dumnezeu mintile.

cristian Şuţu spunea...

@ ignatiu > vai, eleatule, dar ce cultura elevata...
as fi crezut ca-mi scrie un presocratic daca nu-mi citai din horatiu.

adi_ocs spunea...

Nu cred ca PSD isi mai permite o schimbare de lider inainte de anul electoral 2008. Asa se poate spune si ca sunt sanse mari sa se rupa partidul. Si sa fim seriosi, Victor POnta??? Daca era Diaconescu, mai intelegeam , dar asa nu o vad decat ca o fumigena. Oricum, cartile sunt deschise in PSD, nu te poti plictisi cu ei:)

Anonim spunea...

@Palatu`
Pai eu te-am pus sa faci Filozofia? Si apoi, doar ai un blog cu cititori inteligenti, ca d`aia intra pe blogul tau.

Anonim spunea...

mai sa fie. cristi, vira-ti nitel capul sub robinet si pune artificiile la pastrare :)

cristian Şuţu spunea...

indira, intreaba-l pe dadacus ;)

Realitatea lui Petria spunea...

Este o prostie.

cristian Şuţu spunea...

@ petria> bine ca esti tu destept

Anonim spunea...

Cristi, sa fim seriosi! Ponta inca mai are cas la gura... Si cred ca si el e constient ca mai are de asteptat. Cei din tara nu-l vor, si ei sunt baza. Trebuie sa mai creasca...asta-i clar.

Anonim spunea...

cristi sutu, gandesti contrarevolutionar :))