luni, 3 septembrie 2007

O stiti pe Ana Birchall?

Ana Birchall este o furnicutza. O furnicutza care s-a nascut in Ministerul de Externe, pe vremea cind era condus de Mircea Geoana. Pe linga care s-a aciuat, devenindu-i secretara. Ceea ce e si azi, una executiva, pe la PSD.
Primesc zilnic (repet: zilnic!) email-uri de la ea, in care nu scrie decit atit: "O zi buna!". E adevarat, mereu gasesc in email-urile furnicutzei si documente atasate. Intr-o vreme le deschideam, dar acum nu mai am nici un chef. Stiu ce gasesc: comunicate de presa despre educatie.
Cine i-a bagat in cap ca poate sa ajunga ministru al Educatiei a facut o mare greseala. Ne bombardeaza cu emailuri pe care nu i le
-a publicat nimeni, niciodata. Dar furnicutza nu renunta. Astazi, in ce de-al 45683639401283-lea comunicat de presa primit de ea, aflam ca PSD solicită o analiză completă a alocării şi utilizării fondurilor pentru învăţământul preuniversitar .
M-am saturat! Vreau sa-i spuna cineva furnicutzei ca se chinuie degeaba. Ca nu-i publica nimeni textele scrise in sanscrita. Ca n-o sa ajunga niciodata ministru al Educatiei. Ca n-o sa faca parte din echipa de conducere a campaniei electorale. Ca atunci cind va pleca Geoana de la sefia PSD (adica in toamna asta) n-o va mai baga nimeni in seama.

14 comentarii:

john doe spunea...

Cristi,rau mai esti! Las-o si tu sa viseze frumos.Macar atat...

cristian Şuţu spunea...

viseaza de prea mult timp. cineva trebuie s-o trezeasca

Anonim spunea...

toata discutia asta e inutila. mai bine citeste evz. a ajuns cartianu sa scrie de invatamant!!!!!!!!!!!!! e jale mare!!!!!!!!!!!!!!!

cristian Şuţu spunea...

du-te, ma, d-aici...

Anonim spunea...

pai vezi si tu. chiar scrie omul de invatamant si mai are si solutii. e haos la evz. mai trebuie sa bage ionescu un editorial despre meseria de ziarist si am citit cam tot ce se putea.

ciupercă spunea...

cristi, de ce nu o trezesti chiar tu la realitate ?:)

cristian Şuţu spunea...

:)) sugestii?

Anonim spunea...

Furnicuta furnicuta... dar a cui?
Poate poti sa o intrebi odata de implicarea sotului ei in privatizarile "strategice" din anii 1997-2000:
Romtelecom, SNTR, Conel, Otelinox Targoviste, Electrocarbon Slatina sau Uzinele Sodice Govora, ARO... eurobondurile de la finante...
Ehehe... legaturi vechi si prea putin social democrate...
Precum si relatiile stranse de afaceri pe care acesta le are cu famiglia Geoana(recuperari ale creantelor internationale ale Romaniei, ceva derulari de imprumuturi externe)... de prin 1999-2000 - cand Ana noastra era meritoasa studenta in America pastorita de ambasadorul Geoana... Interesant de urmarit, zic eu...

cristian Şuţu spunea...

@ xena > uuuuuuuuuuu, ce printzesa razboinica... very nice!

Anonim spunea...

E groasa nene, daca se iese fatis pe persoana care a mediat cu consilerii britanici...Borna

Anonim spunea...

in sfarsit sunt si eu de acord cu tine!

Anonim spunea...

mda. taman ce am primit un comunicat de la fiinta asta ridicola. daca te uiti pe mail-ul tau sigur il gasesti. nicio zi fara acest personaj suparator de rizibil.

Anonim spunea...

Eu cred că este foarte bine dacă o un politician urmăreşte cu tenacitate o temă de politică publică. Cu atât mai mult cu cât în România exista prea mulţi politicieni care îşi construiesc o imagine profitabilă din bârfe şi scandaluri publice, pe principiul „Hoţul strigă: hoţii!”, deşi n-au catadicsit niciodată să deschidă gura în legătură cu o politică publică de interes pentru noi, oamenii de rând.

Anonim spunea...

Ce ma enerveaza pe mine cel mai tare la ea este ca pe site-ul PSD-ului acolo unde totusi apar unele dintre comunicatele ei, indiferent de gravitatatea subiectului tratat poza de langa el este intotdeauna una in care ea "ranjeste duios".