joi, 13 septembrie 2007

Motiunea sau casa









Mircea Geoana are de ales: depune motiunea de cenzura, dar ramine fara casa sau renunta la motiune si-si pastreaza casa. Voi ce credeti ca va face Geoana?
Mai multe detalii aici.

12 comentarii:

Catalin Dobre spunea...

Auzita in Dr. Taberei: "Ce sa faca? Da sase sase, poarta-n casa. Ca -i baiat bun, tablagiu."

Anonim spunea...

Se face melc si se ascunde-n casutza lui. Pana vine Nastase si il curata cu niste Colgate cu fluor si calciu (ca pe-o scoica)

Anonim spunea...

Se dă peste cap de 3 ori se preface în Prâslea , depune moţiunea şi ţine casa. Simplu , nu?

john doe spunea...

O sa faca ce o sa-i spuna mama soacra.
Poza este foarte buna.Geoana cu un P deasupra capului...
:-)))

Anonim spunea...

@Palatu`
Deschizatorule de drumuri care esti...te copie si dandronicul cu informatiile lui Cornelush (nu din tricolorul ci din Romare.ro la el), desigur ca sa ne arate marlania VCului, dar in sinea lui bucurandu-se de ce scriu alcibiazii p-acolo despre emfizemele si oasele bolnave ale Jucatorului. Wannabe...pana la distrugerea pesedeului sufla zvonuri de intoarcere ale stolejenilor la patria muma, cu inlocuiri de leaderhip si refaceri de aliantza...

Anonim spunea...

@Palatu`
Hihi, tari poze frate...penultima, aia cu scorpia asteptand mingea sub panou, best/of "zambitzi cu bunica / sa va pozam pasarica"...

Anonim spunea...

Cristian Sutu,

dar niste stiri adevarate..DOCUMENTATE, despre ce se intampla la PSD...cand?

Sau datorita mizeriilor scrise in ultima vreme...s-au mai pierdut din surse?

Catalin Dobre spunea...

Ai vazut face-liftul de pe blogul domnului Diaconescu? E o declaratie evidenta ( mai ales schimbarea pozei casual cu cea noua cu cravata + costum). Nu m-am prins inca din header cine e regina cazuta si regele albastru.

Anonim spunea...

vrea sa dea mat la prostanac

Anonim spunea...

@Palatu`
Auzi ce spune dandronicul, ca nu te-ai prins ca nu conducere colectiva vor complotistii, ci pe Oprescu sef. Eu cred ca nu te-ai prea inselat. Insa postarea lui era normala - e ca in snoava aia, cand iese prost o dau din mana in mana, si ultimul constata ca nu mai are cui sa o plaseze...Manipulare 1%? :) sau pur si simplu dandronicisme ?

Ezra spunea...

Pe blogul lui cristi diaconescu a postat altcineva (ma refer la ultima postare si ultimele comentarii). Se cunoaste si e penibil.

Anonim spunea...

@Ezra
4.122. Putem vorbi intr-un anumit sens despre proprietati formale ale obiectelor si ale starilor de lucruri, respectiv despre proprietati ale structurii faptelor si, in acelasi sens, de realtii formale si relatii ale structurilor.