marți, 11 septembrie 2007

In atentia lui Adrian Nastase

„Unele organizaţii fac regii în legătură cu întoarcerea lui Adrian Năstase. Dar dosarele grele ale lui Adrian Năstase nici n-au fost încă scoase”. Afirmatia ii apartine lui Mircea Geoana si ea a fost facuta, potrivit ziarului Gandul, la sedinta PSD din 13 iulie. Acum, cind DNA a cerut un nou aviz pentru inceperea urmarii penale pe numele lui Adrian Nastase, poate intelegeti mai bine ce a vrut sa spuna atunci Mircea Geoana.

8 comentarii:

john doe spunea...

Era de asteptat sa se intample asa.Chestia cu termopanele a fost doar un avertisment.

Anonim spunea...

Hehe, Marean Dixit pe canalele de stiri: "cu oamenii vom stabili impreuna ca parlamentarii care nu semneaza au o problema"...Adevarat, adevarat spun voua ca nu am mai auzi de mult de organizatiile de baza, BOBuri...Dar presedintele de onoare "este atipic" apud Mareanii, adica poate sa-si esprime parerili. Energiile kundalini s-au aprins, karma lui Nea Nela ie afectata.

ciupercă spunea...

cristi, oameni importanti mi`au sugerat ca in perioada urmatoare DANA este cea care va fi luata la "gadilat" de catre DNA.

Anonim spunea...

O singura observatie: DNA a cerut avizul lui Basescu pentru acelasi dosar Zambaccian, pentru a se conforma cu decizia Curtii Constitutionale. Nu e vorba (inca) de un alt dosar.

cristian Şuţu spunea...

citez: Avocatul lui Adrian Năstase, Gheorghe Diaconescu, a declarat, marţi, pentru ROMPRES, că nu ştie în ce dosar au cerut procurorii DNA avizul preşedintelui Traian Băsescu, întrucât nu a mai participat la audierile din faza de urmărire penală şi nici clientul său Adrian Nastase nu a mai fost citat pentru a mai fi audiat.

Anonim spunea...

Un dosar rezultat dintr-o disjungere, pe modul in care a fost obtinuta proprietatea Zamb. si alte marafeturi. A mai ramas si chestia cu Melinescu, alt aviz s.a.m.d.

Anonim spunea...

Stiti ce-i trist? Cazmalele cazone de pe la DNA, de la Cotroceni, de prin partide au lasat de-o parte orice jena. Se joaca intre ei cu harletzul fara nici o grija de parerea noastra, a civililor. Se cred "intelligence".
Nastase este tinut in sah cu "dosarele", iar justitia s-a transformat - pe fata! - intr-o parasuta buna de f...Am verificat in seara asta si de fiecare data cand Nastase avea ceva de criticat la gradatii evidenti din politica, hop si DNA-ul in maxim 48 de ore! Mie mi-e scarba si mila deja de nesimtirea celor-fara-de-perciuni si de prostia oilor civile. Chiar asa de prosti sa fie romanii?

Anonim spunea...

Din moment ce Nastase are niste probleme cu justitia si se agata de tot felul de chestiuni de procedura, evitand cu disperare orice discutie pe fond, de ce se mai mira ca are o imagine de corupt?
Melinescu si dosarul disparut, mostenirea matusii Tamara, cladirea muzeu din Zambacian, etc.

Inteleg ca domnul Nastase a inceput sa-si stranga averea alaturi de sotia sa Dana (fiica lui Angelo Miculescuinca - vice prim ministru in 1975 si 1981 si ambasador in China din 1983) de pe vremea comunismului ( cand lupta impotriva socialismului alaturi de cei din grupul Ilincai Preoteasa, prima sa sotie :))) ) si ca ni se par absurde eventuale mituiri de mii de $.

Dar chiar nu inteleg de ce se supara cand vin astia si ii numara ouale acuma? Nu s-a laudat el ca le are?