vineri, 7 septembrie 2007

EVZ citeste cristian-sutu.blogspot.com

Florine, baiatule, daca citesti postarea anterioara sa nu te ingrijorezi. Ceea ce ai dat tu astazi in EVZ, anume ca Victor Ponta va fi noul sef al PSD, nu trebuie rectificat. Vestea proasta pentru Dan Andronic a fost o gluma, ca sa-i testez reactiile de strateg tenace. Ma rog, nu stiu daca intelegi tu cum vine treaba asta. Ideea pe care tu trebuie s-a retii e simpla. Numara pina la trei, inspira adinc si asculta ce-ti spun aici: Victor Ponta este dorit la sefia PSD. Si, da, Nastase il vrea acolo, sus. Asadar, ceea ce ai "dezvaluit" tu azi in EVZ e corect.
Boule!

3 comentarii:

adi_ocs spunea...

Cristi, el stia de marti seara, dar a asteptat sa aiba un articol mai copt cu mai multe informatii. Spre ex, aflam ca si Zgonea a avut un rol important in decizie:)) penibil, indeed

”Lui Geoana i s-a gasit chiar si un inlocuitor: Victor Ponta. Numele acestuia a fost vehiculat drept candidat la presedintia PSD a doua zi dupa ce intre Nastase, Ponta si Valeriu Zgonea a avut loc o discutie. Intrevederea s-a desfasurat marti seara, dupa discutia despre motiune din grupurile parlamentare ale PSD. A doua zi, Ponta a fost dat ca sigur inlocuitor al lui Geoana.”

Anonim spunea...

Nu te supara...Acum au primit si ei informatia "pe surse"...

mormoloc spunea...

Vanity fair a publicat lista celor mai influenti 100 people of planet