marți, 11 septembrie 2007

Bartolomeu Anania

Maine se alege noul Patriarh al BOR. Eu pariez pe About amoral inane. Pentru ca are un dosar greu. Si pentru ca sta bine in fotoliu. Voi pe cine pariati?


later edit>
Am pierdut pariul...

27 de comentarii:

john doe spunea...

Multumesc pt raspuns.
:-)

Oana Dobre-Dimofte spunea...

Eu pariez ca nu se alege maine. Va mai fi un tur.

Unknown spunea...

Care va sa zica balotaz, neicusorule? Vai de capul greco-catolicilor, cand o pune Ianana dreapta-credintza pe ei nu o sa mai aiba timp de revendicat biserici si alte imobile. Desi e posbil sa fie si o alegere din scurt. Ceva reprezentanti la sectiile de votare? Numaratoare paralela? Se primesc contestatii?

cristian Şuţu spunea...

oana, gresesti. turul doi se organizeaza imediat dupa turul unu. deci maine vom avea un patriarh.

Oana Dobre-Dimofte spunea...

Da, bre, am verificat si ai dreptate. Eu pariez pe Daniel.

cristian Şuţu spunea...

tu si robert ;)

Anonim spunea...

iese la balotaj?!
as merge pe solutia traditionalista

sulc.us spunea...

Pariez 10 lei grei pe un ales surprinza: Mircea Geoana. S`asa o sa trebuiasca sa isi caute loc de munca in scurt timp.

Ezra spunea...

Conteaza cine va fi viitorul patriarh?

Anonim spunea...

E clar, castiga Anania:

Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Daniel Morar, a solicitat preşedintelui României Traian Băsescu să-şi dea avizul, pentru a se putea declanşa urmărirea penală a fostului premier Adrian Năstase. "În conformitate cu prevederile art. 12, art. 16 alin. 2 şi art. 19 din Legea 115/1999 privind răspunderea ministerială, republicată, şi având în vedere Decizia Curţii Constituţionale nr. 665 din 5 iulie 2007, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie l-a sesizat pe Preşedintele României pentru ca acesta să ceară urmărirea penală faţă de Adrian Năstase ( prim-ministru în perioada 2000-2004), în legătură cu săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă, instrumentate în dosarul 114/P/2007", informează Biroul de presă al DNA.

Iulian Micu spunea...

Daniel. Cel putin asta e feelingul in Iasi. Probabil cu o doza mare de subiectivism.

Anonim spunea...

Nika sfant pe lumea asta bre, apropo de popi si popie:

Un libret al slujbei de la funeraliile tenorului italian Luciano Pavarotti, înmormântat sâmbătă în oraşul natal Modena, din nordul Italiei, a fost scos la licitaţie pe site-ul eBay, pentru suma de 50.000 de euro, transmite AFP. Două librete dintr-un total de 1.500 tipărite şi distribuite personalităţilor alese cu grijă, invitate de familia tenorului la slujba de înmormântare, sunt puse în vânzare pe eBay. Cel mai ieftin dintre ele costă 25.000 de euro.

john doe spunea...

Casa de pariuri pariori.ro ofera posibilitatea de a paria efectiv pe viitorul Patriarh! Puteti alege intre Anania si Daniel, cu cote de 1.80 si 1.85. Scor strans! Daca pariati pe altcineva, aveti o cota de 4.00. Poti face o caruta de bani...
:-))))

Anonim spunea...

Eu nu-l consider potrivit nici pe anania, nici pe daniel. The former looks like a drunk man, while the latter prea pare dornic de putere. L-am vazut pe daniel zilele trecute la Sibiu (la tv, evident) si mi se pare asa artificial sa plimbe bastonul ala. Desi sunt ortodox din mosi stramosi ma enerveaza podoabele clericilor. Imi place mai mult timuta simpla a preotilor catolici.
Poate apare catindatul surpriza!

CĂLUGĂRUL TEOFIL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Hellene, tomata cu scufiţă spunea...

Hai, ma.... Nu-i frumos. :(

Anonim spunea...

Hai ma Cristi, au invadat scr-istii si blogul tau, nu le mai ajunge drequ pal-talcu sa se injure intre ei, emigrantii....mai ramane sa decoperim ca scrie si onanimii Curlacu Dacia-Lan impreuna cu Misu Orashel si Curen...

Anonim spunea...

Mai al drequ Tiofil, si-a luat cu el revulsinul la Las Vegas, ca parca nu gasea ben gay sau echivalentul in farmacopeea din cacafornia sau nevada...Teofile, te ofilesti digeaba cu porcoveniile matale botoshanene...

Anonim spunea...

2 bonuri de benzina pe Daniel.

cristian Şuţu spunea...

@catalin > nu tzin

Monica spunea...

deloc la spartul targului: Selejanu'!

CĂLUGĂRUL TEOFIL spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

de data aceasta ti s-a soptit gresit...

cristian Şuţu spunea...

te misti rapid, nicole! bravo!

Catalin Dobre spunea...

intrebare noua : iese maine vreun dosar lui daniel de la CNSAS? ar fi prea de tot.

Turambar spunea...

Gata cu barfa si cu shoapta din Nokia. S-a votat. Daniel.

http://www.hotnews.ro/articol_83798-IPS-Daniel-este-noul-Patriarh-al-Romaniei.htm

Catalin Dobre spunea...

Daca Dinescu a zis ca Daniel apare pe o lista de la SIE ce contine numele unor oameni ale caror dosare au fost arse in '89 sa-nteleg ca deocamdata a scapat? Pe Bartolomeu par a fi chititi sa-l umfle bine de tot.