vineri, 14 septembrie 2007

4,3,2... Motor! Hă, hă, hă!...

Aseara, la premiera "4,3,2", Basescu a luat din nou caimacul. A stat linga Cristian Mungiu, s-a intretinut cu frumoasele actritele. Tariceanu, in spate, linga nevasta. Amindoi tristi. Mai multe despre cum TB ride in timp ce CPT plinge, aici.

9 comentarii:

Monica spunea...

si ce daca:| cand au fost intrebati despre film omuli care rade ii plangea minte si viceversa. sic!

cristian Şuţu spunea...

oops! un monik liberal mic?

Anonim spunea...

Daca actritele nu erau atat de frumoase, marinarul nu ar fi incercat sa se bage in sufletul lor. Ar fi stat la fel de stramb, ca la concertul de deschidere de la festivalul enescu. Si ar fi avut aceeasi figura acru-plictisita.
Nu harul tanarului moldovean l-a inveselit pe presedintele venit cu sotia la spectacol, ci doar nurii actritelor (discreti in comparatie cu ai lui nutzi din norvegia).
Cred ca Maria Basescu o invidia si de aceasta data pe Ioana Tariceanu pentru ca nu are ghinionul sa aiba de barbat un adolescent intarziat, mereu in calduri.
In rest, era normal ca pe site-ul cotrocenilor sa fie date pozele in care Basescu are fata umana.

Monica spunea...

vai, ce as avea de povestit aici despre liberalismul in care cred!
in cazul de fata: nu-mi pasa de hahaitul si popularitatea domnului presedinte, daca nu e in stare sa lege cursiv doua vorbe. (sau daca nu si-a invatat de acasa, ca doar stia ca va fi luat la intrebari)
Apropo: CPT parea OK, pe scaunul din spate, dar doamna lui nu vi se pare acra inainte de vreme? ca mie da. sau de fapt amara? de gustibus...

cristian Şuţu spunea...

Monik, avem pareri diferite. TB e un foarte bun vorbitor. E unul dintre putinii politiceni care nu face dezacorduri. Nu stiu daca ai remarcat. E adevarat ca tu lucrezi mai mult cu imagini si cu ha-ha-ha-uri (pe acurt, ambiante) decit cu declaratii.

Cit despre doamna T, privirea ei spune totul. sau nimic.

Anonim spunea...

A luat caimacul... adik???

Anonim spunea...

Martora lu, Ebola si Monika: haidi ma, numai atat pteti? Mai cu forta ca Tariceanu e inca baiat. Daca nu el, taticul Patriciu.

Anonim spunea...

Sunt curios cum arata aceasta discutie daca monica aparea in cadrul acestei imagini, undeva in randurile din spate si fotograful ii obtinea figura curioasa, cu atatea nume mari langa tine nu poti rezista sa nu privesti la fiecare!Probabil se va gasi unu sa zica "uite invidioasa cum priveste" cand defapt ea nu facea nimic altceva decat sa savureze cadrul bagat fortat in ochii ei, ce monica vrei sa zici ca ai libertatea de a pune mana la ochi ? :)
Oricum e NEINTERESANT :)

roaitars spunea...

Normal ca Base ride, o fi crezut ca e la vreo comedie. Vezi ce inseamnasa sa mergi la filme fara punctaj, in care sa ti se explice cand sa razi si cand sa te smiorcai?
"draga Stolo... sniff snifff" :P