duminică, 12 august 2007

Sfirsitul e aproape

Pesedistii se retrag maine in munti. La Bran. Injuraturile, masa si dansul, la Pensiunea Cristal. Sedinta PSD e pe banii lui Constantin Nita, proprietarul pensiunii si vicepresedinte PSD. Cel mai nefericit nu e insa Nita, ci Geoana, care-si simte sfirsitul aproape. De la sedinta vor lipsi Ioan Rus, Vasile Dincu si Cristian Diaconescu. Unul dintre ei ii va lua locul lui Geoana. In curind.

16 comentarii:

Anonim spunea...

Din partea mea sa moara toti nu doar Geoana. Dar daca lantul din photo reprezinta streangul lui Geoana e o idee buna. Felicitari pentru post si blog.

cristian Şuţu spunea...

vai, cum sa fie un streng o idee buna?...

ciupercă spunea...

cristi, un pronostic personal in privinta celui care ii va lua locul lui Geoana?

Anonim spunea...

Cristi, sa zic cu aproximatie cine va fi in locul lui Geoana sau ce se va intampla daca se va schimba conducerea partidelor? Penreru ca nu doar Geoana tre sa cada ci si altii...

Anonim spunea...

Personal l-as prefera pe Geoana in continuare la sefia pesedeului. Asa am avea certitudinea ca nu vor trece de 20 de puncte. Cu un Rus sau Diaconescu pot deveni periculosi.
Asa ca .... Geoana presedinte!

Anonim spunea...

Crezi ca revine Adrian? ori cumva Cristi Diaconescu? Sau Ioan Rus? Sau o punem de un partid regional mai bine...asteptam si solutia pentru Kossovo. Oricum, ar fi eronat sa doreasca o schimbare inainte de alegerile neuroparlamentare. Si cand fixeaza lumea data, hop si Traian cu propunerea de referendum. Insa, o motiune de cenzura la inceputul sesiunii ar putea zbuciuma data alegerilor. Ca ipoteza, desigur...jocuri multiple...

brasoveanu spunea...

Nita are o multime de roluri prin societate, dar tocmai din gradul de colonel sa-l sari?

cristian Şuţu spunea...

asta o spui tu. ai probe?

john doe spunea...

Daca as vrea sa crape PSD-ul,l-as vrea pe Geoana acolo pe veci,sau,ma rog,pana crapa.Daca as vrea sa se transforme,mai usor sau mai greu,intrun partid interesant,trebuie sa vina Cristi Diaconescu.

brasoveanu spunea...

Cum ar fi foaia de pontaj de la DIE? Apropo, oare ce mai face Priboi?

Exista mai mult de trei surse, un CV interesant si o deloc intamplatoare prezenta intr-o anume comisie parlamentara.

Anonim spunea...

Prea cinstit...

Diana Tuşa spunea...

de ce neapărat unul dintre cei 3? doar mai sunt şi alţi doritori...

Diana Tuşa spunea...

de ce neapărat unul dintre cei 3? doar mai sunt şi alţi doritori...

cristian Şuţu spunea...

te gindesti la nastase? ;)

ciupercă spunea...

varianta buna ptr toate taberele....inclusiv cele din afara partidului....mi se pare a fi Cristi Diaconescu. ce zici tizule ? :)

Diana Tuşa spunea...

şi la el