joi, 2 august 2007

Se cauta un ministru. Prost.

Tudor Chiuariu e prost? Multa lume isi pune intrebarea asta, dar acum - iata! - apar si raspunsurile. Sub forma de confirmari ca intrebarea este bine pusa. Ne ajuta azi un oficial din Ministerul Justitiei. Mai exact, un personaj ascuns in spatele IP-ului 85-120-166-1.pna.just.ro. Probabil e vorba de cineva de la DNA. Misteriosul personaj a dat putin mai devreme click pe Explorer, a intrat pe Google.ro si, cu minutza lui de subordonat nervos pe subordonatul baronului Fenechiu, a scris doua cuvinte pe cit de simple, pe atit de pline de inteles: "chiuariu prost". Chiar asa.

Google este ca de obicei foarte darnic. A gasit nu mai putin de 62.000 de referinte. Cine ce dovezi mai vrea?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Bre, mie mi-a dat google 25.900 la ce ai spus matale si numai 758 daca asociezi cu "destept". In schimb chiuariu%fenechiu 16.800. Eu cred ca google asta e politizat si are ceva cu liberalii.

cristian Şuţu spunea...

nu esti atent la detalii, cato. pentru ca banuiam asta, ti-am pus si poza google. priveste-o

Unknown spunea...

Asa e, pagini in Romana...Deci domnu` Chiuariu, nu-i credeti, au politizat dusmanii googleul, nu sunteti stupid, nici macar nu au publicat metodologia sondajului.....

Anonim spunea...

Io am gasit 265,000 cu "Basescu securist". Pe Google. Oare ce-o insemna asta?

cristian Şuţu spunea...

frati romani, voi nu intelegeti care e stirea aici? ca asa pare. ei bine, va repet. stirea este ca cineva din ministerul justitiei cauta pe google sa vada cit de prost e ministrul.

SoulThief spunea...

Tag! You`re it;) Leapsa pe blog cu screenshot-uri de pe desktop;) I dare you!