miercuri, 15 august 2007

Prostanac?

Pavel Lucescu, senior editor la Cotidianul, sustine ca porecla i-a facut lui Mircea Geoana viata un iad. Si ca autorul ei, Ion Iliescu, a aruncat-o peste umar intr-un moment de mare inspiratie. Well, asa e cind te grabesti. Si eu am folosit adesea vocabula cu pricina. Mai ales aici, pe blog. Nu stiam, insa, ce se ascunde in spatele respingatoarei porecle.
Sforarul ne-a povestit luni noaptea cum sta treaba cu prostanacul. Eu, Duti, Negrutiu si Roxana stateam cu barbile in podul palmelor si ascultam cuminti: "Atunci cind l-a facut prostanac, am zis ca o sa fie noul lider al PSD. Toti se uitau mirati. I-am zis si lui Nastase: El e acum liber de orice obligatie fata de Iliescu. Tu, Adriane, nu esti liber".

13 comentarii:

Anonim spunea...

S-ar intelege ca:
1. Tre sa fii Prostanac sa conduci pesedeul (sa fii membru, simpatizant, s.a., n.a.)
2. Ca sa conduci psd tre sa nu fii in camarila lui ilici.

john doe spunea...

Corect. H are dreptate.Dar,asta nu-l face pe Geoana destept.Raman la parerea mea cum ca a gresit foarte tare ca a plecat din emisiune.Chiar daca l-ar fi injurat de mama,trebuia sa riposteze si sa demonstreze si el ca e barbat.

cristian Şuţu spunea...

@ george > poti intelege si asta. in principiu, poti orice...
@ JD > si eu as fi plecat din emisiune. oana a sarit calul.

Anonim spunea...

Conteza mai putin obligatiile fata de Iliescu cat imaginarul public generat de epitetul in cauza...altfel, de la zicerea cu pricina Iliescu a reusit sa se reintroduca in partid, onorific e drept, iar Base spumega impotriva lui si nu a presedintelui Geoana. Mai mult, cred ca Iliescu a obtinut si plecarea lui Miron. Si lamureste-ne cu poza/pozele cu englezii> sunt laburisti sau sunt de la firma new yorkeza? Juniorul e partenerul carutasului laburist cum spun unii?

john doe spunea...

Sunt de acord ca Oana a sarit calul. Dar,Geoana a tot fost etichetat ca este las,fricos,slab,razgandac etc.Erau o multime de metode de a o pune la respect si de a castiga publicul de partea lui.Asa ce a demonstrat?!Ca nu-i in stare sa faca fata unei ziariste de 26 de ani?! El,autopropusul Prim Ministru...

cristian Şuţu spunea...

deci JD stie exact cati ani are oana... ;)

john doe spunea...

:-)))
E o informatie publica,nu?!

Diana Tuşa spunea...

o să avem un prostănac prim-ministru?

cristian Şuţu spunea...

eu cred ca o sa avem un premier de la PD.

john doe spunea...

Stati,nu va grabiti!Sunteti voi atat de siguri ca va trece motiunea,daca va fi depusa?

Diana Tuşa spunea...

geoană se vede deja la palatul victoria

john doe spunea...

Geoana are vedenii, nu premonitii...

Unknown spunea...

ce parlamentar (pesedist, pedist si alti pe..or mai fi)in functie, care mai are de dormit un an in scaun, isi voteaza plecarea? nu trece nicio motiune! (e tot o vedenie, daca nu o viziune:-) )