joi, 9 august 2007

Nastase face exercitii de salvare

O stire calda Mediafax a bagat lumea politica in sperieti. Zice asa: "Accident în Oceanul Arctic, soldat cu rănirea a 18 turişti". Ooops, pe acolo se plimba Nastase zilele astea. Oare nu cumva? Ia sa citim mai departe. "Optsprezece persoane au fost rănite, dintre care patru sunt în stare gravă, după dezintegrarea unui gheţar în apropierea unei nave care transporta turişti britanici, în arhipelagul norvegian Svalbard din Oceanul Arctic, au anunţat joi autorităţile locale, citate de AFP. Nava rusă Aleksei Marişev, transportând aproximativ 50 de turişti şi 19 membri ai echipajului, se afla în apropiere de gheţarul Horn, atunci când blocuri de gheaţă s-au desprins din el. (...)"
Si tot asa. Nimic despre vreun turist de nationalitate romana. Din fericire. Ca sa ma asigur ca totul e in regula, dau sa intru pe blogul lui Nastase, acolo unde descoper postari si mai calde decit stirea Mediafax. Ba chiar si multe fotografii, intre care si una cu familia Nastase facind exercitii de salvare pe un vapor.
Ramine, totusi, un semn de intrebare. Adrian Nastase e inspre Oceanul Artic, Miron Mitrea e prin Alaska. Oare - se intreaba Duti - vor sa se familiarizeze cu racoarea?

6 comentarii:

Anonim spunea...

Genial!

Exercitii de SALVARE pe un VAPOR. Ce insinuati, Maestre? Aluzii, aluzii, huh?

Da' Andrei, fiul cel mare, unde e? E deja... salvat?

Anonim spunea...

genial finalul cu racoarea! buna dilema.

Mihai spunea...

bine, nu e nici o legatura intre stire si excursia lui nastase. pentru ca stirea e cu oceanul arctic, iar nastase se plimba pe marea baltica.
dar e o gresala minora, ca si cum ai confunda budapesta cu bucurestiul.

cristian Şuţu spunea...

bine ca esti tu destept!
vezi ca pe blogul lui nastase, la comentarii, e o intrecere de limbi.

john doe spunea...

Adevarat.Sunt cativa exaltati pe blogul lui Nastase carora sigur li s-a tocit limba.

Unknown spunea...

cativa? esti de-a dreptu' dragutz! mie mi s-a strepezit ceru' gurii citind!