joi, 30 august 2007

Hrebe si Gigi

Viorel Hrebeniuc pleaca azi la Monte Carlo. Cu Gigi Becali, sa asiste la tragerea la sorti pentru grupele Ligii Campionilor. Hrebenciuc nu va fi, astfel, prezent la Scoala de vara a PSD, care incepe maine la Mamaia. "Stii, o sa-mi para tare rau ca o sa fiu la Monte Carlo si nu la Mamaia", spune, ironic, creatorul lui Gigi Becali.
Intre Hrebe si Gigi e o relatie pe care noi, muritorii de rind, n-o vom intelege, cred, niciodata. Banuiala mea e ca Gigi este 100% creatia lui Hrebe. Si ca afacerile Latifundiarului n-ar fi fost astazi asa de mari fara mintea si sugestiile Sforarului.

6 comentarii:

john doe spunea...

Banuiala ta este corecta.Banuiala mea este ca o parte din afacerile lui Gigi sunt a lui Hrebe.

cristian Şuţu spunea...

In aceiasi masura in care afacerile tatalui sunt afacerile fiului.

Anonim spunea...

Bai invidiosilor....

john doe spunea...

@moshe
Pe Gigi il invidiez pentru un singur lucru si anume pentru starea sufleteasca pe care o are atunci cand Steaua castiga un meci important.Tare as vrea sa fiu in locul lui.De altfel,invidia asta o am pentru toti sportivii carora li s-a cantat imnul.
Pe hrebe il invidiez pentru mult mai multe lucruri.
:-))))

Cristi,se aude ca Nastase si-ar prezenta propriul proiect politic in PSD pe 12 septembrie.Stii ceva?

Anonim spunea...

Hrebe , imi place la el banii si baiatul . Gigi pentru mine este o fabrica de bani . Intuitia mea imi spune ca intre Hrebe si Gigi e ceva si ceva misterios ......sunt curioasa despre ce este vorba.
A.. si Cristi la o conferinta de presa la PSD la mine in oras la fel s-a anuntat revenirea lui Nastase .. chiar se intoarce?

Ezra spunea...

ce cauta banicioiu in poza? va recomand sa cititi "convingerile lui" in cronica romana de azi. Nu stiu daca cititi ziarul asta, dar pentru "convingerile" respective merita sa aruncati un ochi.