duminică, 19 august 2007

Nu vizitati Voronetul! Nici Bucovina!



Manastirea Voronet e o capodopera. Bucovina, un miracol. Dar va dau un sfat: evitati-le! Asta daca nu aveti elicopter. Sau daca nu va puteti teleporta.

Cate injuraturi isi ia zilele astea Ludovic Orban - ministrul maimuta... Pentru starea catastrofala a drumurilor. Eu, daca l-as fi intalnit azi, l-as fi batut. Rau de tot. Iata de ce. Ce vedeti mai jos e un drum european.

Intre Gura Humorului si Campulung se circula pe un drum forestier vreo 20km. I-am facut intr-o ora si ceva. Cu o masina noua, in rodaj. Rostul manastirilor din Moldova pare sa fie acum iertarea pacatelor. Facute injurand. Fir-ati ai dracu' cu guvernele voastre! Ah, cat am injurat azi... Eu si alte cateva mii de turisti pacaliti de Surprising Romania.

5 comentarii:

Alina Botezat spunea...

Vezi ce patesti daca n-ai stiut ca Daniel e si mitropolitul Bucovinei:)))

Alina Botezat spunea...

Inca ceva: Banuiesc ca nu ai mai intalnit pancarde cu "Aici sunt banii dumneavoastra!", ca altfel ai fi injurat pe altcineva :)))

efectul G spunea...

bucura-te de vacanta...nu mai fi carcotas, mergi mai incet in rodaj si lasa-l pe ludovic...n-are nici o vina ca n-ai tu pachet de drumuri grele...

Anonim spunea...

lasa mai cristi , fa abstractie de aceste impedimente; ti-am zis ca in tara aceasta nu poti sa tii o masina noua din pacate
poti sa injuri pe cine vrei tu , degeaba ...degeaba.....
fiti fericiti mai departe si asta e
B.S.M.(prietenii din mogo, cele trei initiale, ti-ai dat seama nu?)
va asteptam cu drag
drum bun in continuare

Anonim spunea...

duminica seara pe autostrada A1 in zona celebrului pod in lucru de la km 40
pe una din utilajele din zona scria mare: DE VANZARE!