sâmbătă, 25 august 2007

Daca ajungeti in Apuseni

Cea mai ieftina pensiune la care am stat este si cea mai frumoasa. C-asa e in Romania. Cu siguranta n-ati auzit de ea, dar va garantez ca face cit toate hotelurile din Romania la un loc. Pensiunea MANCE din Chiscau, judetul Bihor, in apropierea Pesterii Ursilor. Doar 30 de lei de persoana pe noapte. V-o recomand din tot sufletul. In special pentru mincarea pe care o pregateste doamna Mance, pe care n-as ezita s-o pun maine in functia de ministru al turismului. Pentru caldura cu care te primeste la ea in casa, pentru calitatea serviciilor oferite si pentru... gradina din spatele casei. Pensiunea Mance o gasiti la nr. 194 in Chiscau sau la numerele de telefon 0723.742.258 / 0740.237.233 / 0747.571.592.


5 comentarii:

Diana Tuşa spunea...

Bine ai revenit!

cristian Şuţu spunea...

multumesc, diana!

Monica spunea...

Domnule, va invidiez! ati refacut traseul pe care, cu 20 de ani in urma, in proaspat achizitionata Rosioara, l-am facut cu madre, padre, fratello.
ah!

cristian Şuţu spunea...

@monica> e o foarte buna idee de vacanta. de acum, o pot recomanda si eu

Anonim spunea...

E superb acolo. Cred ca si pensiunea e deosebita. Dar primeste cu animale de companie (adica cu Golden Retrieverul din dotare) cum se face in tarile civilizate? Daca da, atunci chiar ca o poti propune pe doamna respectiva ministru al turismului.