joi, 16 august 2007

Atentie la Cristi!

Cristi Diaconescu a lipsit de la Bran. El a disparut si ca voce a PSD in ulima vreme. Desi e purtator de cuvint al PSD. Cam in acelasi timp a disparut si Vasile Dincu, care a ales sa nu mai faca parte din conducerea partidului. Sursele noastre din Deal ne spun ca Traian Basescu si-ar dori un PSD condus de Cristi Diaconescu, Ioan Rus si Vasile Dincu. Din cite stiu eu, Mircea Geoana a auzit de acest plan. Iar Cristi stie ca Mircea a auzit. Si asa se explica de ce nu-si mai vorbesc.
Se asteapta momentul in care Mircea Geoana va da un mare chix.

13 comentarii:

bcd spunea...

Cristi Diaconescu a fost in concediu pana acu 2-3 zile (cf blogului sau)

john doe spunea...

E cea mai buna veste din ultima vreme.Sper sa plece Geoana si sa vina Cristi.

john doe spunea...

Un mare chix? Adica sa nu fie votata motiunea?! A publicat ceva interesant si Dan Andronic si se leaga cu ce spui tu.Mai ales declaratia lui Cristi Preda.

adi_ocs spunea...

Asta cu Cristi Diaconescu nu-i nicio supriza, el joaca in PSD rolul lui Crin in PNL, sper sa nu devina insa aceasi ”vesnica tanara speranta”..Anca Boagiu are vreo treaba cu questia asta si vrei sa ne transmiti subliminal:)?

Diana Tuşa spunea...

depinde de geoana cat de tare rezistă presiunilor. poate dovedeşte şi el în al 12-lea ceas că nu e aşa cum spun alţii despre el

dar de dâncu ce ziceţi? să nu uităm nici ambiţiile lui rus!

Anonim spunea...

ce nu pot eu sa inteleg e de ce ar face psd ce vrea TB? sau de ce si-ar propune sefi care-i sunt pe plac lui TB?

mi se pare o mega prostie.

ziarist spunea...

Cristi n-a venit la Bran, dar a venit la Ziua Marinei. N-a stat langa Base, dar n-a stat nici langa Mazare si Nicusor Constantinescu, "iubitii" lui colegi de partid si de organizatie...Asa ca...our dear Cristi a aparut. Bine, o sa spuna ca in calitate de presedinte de comisie de aparare a venit...ca si Canacheu...dar...stii cum e....oamenii spun lucruri traznite...A stat langa Cristi David...

ziarist spunea...

pentru veridicitate, accesati http://www.presidency.ro/?_RID=fdet&id=2229

in poza nr. 6 e Cristi la Ziua Marinei, la un metru si ceva de Base..:-))))

efectul G spunea...

pentru TB , Mircea Geoana este cel mai confortabil prezident de PSD si cel mai confortabil prim ministru,,,asa ca, daca stam atenti la Cristi...pierdem actiunea.

Andreea spunea...

Motiunea nu trece ! Daca va fii depusa! Geoana.....cred ca va ramane presedinte! Mai bine ! Asa or sa scada in continuare in sondaje! Lumea nu-l prea inghite pe "prostanac"! :))

Anonim spunea...

Sunt cam multe informatii fara legatura intre ele, potrivite ca sa para ca filmul se deruleaza intr-o anume directie. De ce nu o luati metodic, disecind-o pe fiecare in parte ?
Cristian Diaconescu. In PSD esti obligat "sa dansezi cu lupii" si in acelasi timp sa obtii performante individuale in sfera profesia de parlamentar, fara sa ai pretentia ca ti le va remarca cineva. Cine crede ca un membru al unui partid se trimite singur in Parlament si ca unica preocupare a sa este aceea de a-si analiza si ataca colegii ( fie ei Hrabe, Almanahe, etc) nu e sanatos la cap. De altfel, citi dintre jurnalistii care pozeaza in Robespierre isi judeca si isi condamna patronul ( Vintu, Voiculescu, Sirbu ) pentru modul in care s-a imbogatit ? Asa ca in 4 ani de mandat, piediciile pe care ti le pun colegii de partid abia daca iti lasa timpul ca sa te familiarizezi cu problemele din circumscriptie si sa rezolvi cam 10-20 % din ele, asta daca iti propui sa tratezi demnitatea de parlamentar ca pe o profesie si nu ca pe o sinecura. Partea formala, cine a stat linga cine si la ce distanta e nerelevanta pentru mine.

Anonim spunea...

La ziua marinei participa si presedintele. Protocolul care include si stabilirea locului care pe unde sta, apartinea Presedintiei. Asa ca acolo unde te pune, acolo stai. Ma indoiesc de faptul ca unii dintre dvs. nu cunoasteti regula. cvasiloxodroma001

ziarist spunea...

@anonim. bineinteles ca si noi cunoastem protocolul. bineinteles ca acolo l-a asezat pe Cristi D. Cotroceniul. Dar, nu asta e problema. Problema este ca in acelasi timp, Cristi D. a spus ca nu poate sa vina la Bran din cauza de concediu. Dar a putut sa vina la Ziua Marinei...