marți, 3 iulie 2007

Unde fac liderii PSD pipi

Campania "Vreau o buda normala! La PSD", lansata pe acest blog in luna martie (da click aici si aici), nu a avut succes. Tutilus n-a facut nimic. Nevoia de reforma la partid se simtea, dar ei n-au vrut sa asculte semnalele. PSD are azi in sondaje cel mai mic procent din istorie. Asta si pentru ca toaleta din Kiseleff arata precum vedeti mai jos.

9 comentarii:

Anonim spunea...

@Palatu`> mai bine campania "o buda romantica la psd" (adica sa bage si o chiuveta si prosoape de celuloza... desi noi romanii nu ne pisham pe maini vorba lui Tiriac). Da` dupa cum ai inceput cu remarca cognomenului lui Titus, s-ar putea sa scoata si closetul, si la toaleta de la etaj sa puna "out of order" (ptr. dl I. "out of order" nu este totuna cu "off the record"). Oricum, situatia spartana a closetelor arata ca inca mai exista o urma de stanga in socialismul-caviar.

Anonim spunea...

Cristi, asa e in opozitie :)

Anonim spunea...

Da mai Cristi Sutu.Ai dreptate! Reforma in PSD a sucombat pentru ca nu aveau wc-uri europene. Daca Doru Buscu citeste materialul asta, atunci sa nu te mire amenda cu care te arde la sf lunii. Doamne, Dumnezeule, nu mai am maini sa ma inchin si sa ma mir!!! Astia sunt jurnalisti romani si asta e lumea in care traiam.

cristian Şuţu spunea...

mda...

Anonim spunea...

@palatu`> adica iti da bani sau iti taie din salariu si pe ce scrii tu pe blog? Cine-i Buscu? (glumeam)

@radu popa> e bine daca te inchini cu mainile amandoua, da cu care prima data? Cu stanga sau cu dreapta...Eu nu ma mir cu mainile, eu ma intreb cu ele.... Hai reforma!

@palatu again> tare poza. Propun sa infiintam Asociatia pentru Reforma Estetica a Toaletelor in Noul Context European.

efectul G spunea...

Astazi, intrarea in Palatul Sutu se face prin buda de la PSD.

Daca Cristi ar fi corespodent PD, cu siguranta am fi intrat in palat, prin bideul montat de senatorul"bideu" si demontat ( ca nu era pe liste) si iar montat( ca a cazut la pace cu base).

Nu cred ca aceste "intrari" sa devina etichete pentru Palatul Sutu; macar pentru ca Sutu e mult mai bun in a da etichete ministrilor din Guvernul Romaniei.

Exista o singura problema: cu buda de la PSD se intalneste saptamanal..insa n-a apucat sa cunoasca vre-un ministru liberal..scrie din auzite.

soferul spunea...

@cristi> ai dreptate cu buda. asa a fost mereu, indiferent de cine a condus partidul. poate pentru ca sefii au o buda decenta la etajul 1, unde au si birourile?

@radu popa> "amice, esti idiot!" (este un citat)faptul ca incerci (poate ai reusit) sa iei bani de la psd, nu justifica mesajele tale imbecile.

cristian Şuţu spunea...

@balcic > nici buda de la etajul 1 nu e chiar decenta. sa nu uitam insa ca diaconescu are biroul linga busa de jos.

Anonim spunea...

Ai explorat si buda de la 2? e mai ascunsa, insa merita cautarea :)))
Iar in caz de lene excesiva, ignora semnul de pe cea a femeilor de la parter: macar are chiuveta... Ma intreb cam cat de curate sunt clantele usilor de acces in sediu situate in fata toaletei barbatilor ;)