miercuri, 25 iulie 2007

Tariceanu, premierul Bulgariei

Ma enerveaza tare campania celor de la InfoPro, cu "Marea Bulgareala". "Da-ne cele mai bune indicii care sa ne duca cu gandul la vecinii bulgari: lucruri pe care numai ei le au, lucruri pe care numai ei le fac, sau ce crezi tu ca ii caracterizeaza cel mai bine, si InfoPro te duce la ei pe litoral!". Asa zice promo-ul lor. Tot un promo desantat face Bulgariei si premierul Romaniei, Calin Popescu Tariceanu. De cite ori privim imagini cu Tariceanu la guvern, ne uitam ca prostii la Bulgaria si ne mai miram toamna, cind numaram turistii, ca iar ne-au batut bulgarii. Si nu stim de ce. Iata.

Nu vrea nimeni sa schimbe harta aia penibila din spatele lui Tariceanu?

7 comentarii:

Anonim spunea...

Fac castravetele bici si din ceafa frunte...anu` asta le-au plecat nemtii de pe la Nisipurile de Aur si i-au lasat pe bulgarii bastinasi sa ocupe functia onorabila de director la resort all inclusive...asa ca au inceput sa reesapeze mancarea de seara regandita in noi formule bulgaresti pentru bufetul suedez de dimineata...ca atare, pac! ai mancat o savarina mica, ti s-a umflat capu` si te-ai umplut de bube...si cand te duci la "manager" (manager-ta-ta) iti explica serios ca se rezolva - ta-ta, ....am exemple din familie. Si ca barfa, la multe resorturi era afacerea fostului ministru de finante al zarzavagiilor, ca prin el au tratat nemtii (si ceddarul se lua centralizat ca hector i-a mai intrebat pe nemtii investitori daca toti banii lor erau curati...).

Anonim spunea...

Man, nu te grabi sa ii judeci pe bulgari asa repede. Au defecte garla, dar la faza cu turismul sunt peste noi cu cateva clase bune. Serios... da o fuga acolo.

roaitars spunea...

Ahaaa! deci de aia au bulgarii mai multi turisti, ca are Tariceanu harta Romaniei in spate... da da, trebuia sa-mi fi dat seama :)))
Pe mine personal nu ma atrage Bulgaria de nici o culoare, in schimb Grecia da... sper sa nu fiu jefuit de vreun politist-ta-ta cu o ceafa asa, mai groasa, pus pe dat amenzi :))

Anonim spunea...

Nu cred ca Tariceanu sau InfoPro sunt de vina.De vina este acelasi roman, care vrea sa-si dubleze investitia inainte de a investitia propriu zisa.Cat tine de turism, Bulgarii sunt mult inaintea noastra (nu mai zic de greci sau turci), eu de 4-5 ani merg la mare doar in Bulgaria.Pentru ca litoral nostru este dominat de PROST GUST inexplicabil.De asta prefer linistea unui Balcik, zgomotului si jegului unui Costinesti (de ex.)

Litoralul Romanesc -
Servicii = 0 | Conditii = 0 | Preturi = 99999999
cam asa se explica.

cristian Şuţu spunea...

stas, eu merg de doi ani in Tenerife. suntem cu foarte multi ani in urma lor. pe o insula mai mica decit judetul constanta sunt in fiecare clipa 2 milioane de turisti. 80% englezi si americani. serviciile turismului din tenerife sunt impecabile. nu vorbesc de clima, care ii ajuta imens (la ei si de revelion se poate face plaja. iar vara nu prea intilnesti temperaturi peste 33 de grade). vorbesc de serviciile lor. sunt FARA repros! toata lumea iti zimbeste. shopping-ul se face la sfert de pret fata de cel din romania. mincarea este exceptionala, mai ales in hoteluri. bautura iti este servita din direct din sticle in baruri. niciodata, dar niciodata nu m-am simtit fraierit. orice as fi cumparat. din contra, am primit adesea discounturi surpriza. si zimbete. servicii de nota 10. asta e formula succesului, stas.
gindeste-te ca acum 30 de ani nu se facea deloc turism in tenerife.

Anonim spunea...

Cristi, sunt exact de aceeasi parere.asta am scris si in postul meu.In Bulgaria este aproximativ la fel (bine, nu putem compara Bulgaria cu Tenerife).Totusi, in cuvintele lui Lenin, Cernishevsky sau Tolstoi - Ce e de facut ?

ps: la anu' sper si eu sa ajung in Tenerife :D

cristian Şuţu spunea...

iti doresc! si-ti dau un sfat: pleaca cu geamantanul gol. :)