luni, 2 iulie 2007

Sforarul

Scriem in draci despre Hrebenciuc si, de fapt, noi habar n-avem cine e personajul. Probabil ca sunt jurnalistul care, in ultimii ani, a pus cel mai des pe hirtia ziarului numele Sforarului. Am, insa, o banuiala ca n-am scris mai nimic pentru a ne face o idee despre cine e omul. Adevaratul Hrebenciuc ma tem ca inca n-a fost dat publicitatii. Ii spunem Sforarul, dar nu stim exact care sunt sforile si cum le trage. Ii spunem Combinatorul, dar nu stim care are, care n-are si care e cistigatoare. Viorel Hrebenciuc e un mit. Vi-l imaginati pe Hrebenciuc facind yoga? S-ar putea sa fiti surprinsi! Dar despre Hrebenciuc convins de existenta OZN-urilor ce parere aveti? Stiu, sunt multe legende despre Hrebenciuc, dar eu l-am auzit cu urechile mele vorbind despre yoga, OZN-uri si zone energetice. Circula multe legende si despre memoria lui iesita din comun, dar, credeti-ma, n-are nici un numar trecut in agenda celularului. Nu-i asa ca-i tare? Asa am zis si eu. Din pacate, n-avem decit amanunte. Detalii. Putine. Povestea intreaga a lui Hrebenciuc trebuie scoasa la lumina. Stiu ca citeste aceste rinduri. Poate ii vine o idee. Mie mi-a venit.

12 comentarii:

Unknown spunea...

Inseamna ca este o rara avis printre politicieni; in urma cu ceva timp a aparut un material despre el in tinerete si se facea vorbire de rafturile de carti pe care le citea, surprinzandu-i pe autorii participanti la diferite evenimente cu citate / fragmente din ultimile lor volume. Prin politica mai sunt sau au mai fost cativa preocupati de mnemotehnica, hatha si lucruri mai "pneumatice" (in sensul gnostic), insa oamenii de acest gen sunt exceptia si evident nu regula (si Voican Voiculescu are preocupari de astromancie araba etc). Mai ai exemple?

Anonim spunea...

Mestere, e foarte intersant ce aud de Hrebe. Chestia cu agenda de telefon goala e chiar super. De ce nu faci un reportaj cu el ca persoana centrala? Vad ca ai mai multe informatii extrem de intersante. S-ar citi pe rupte. Baga mare, pana nu-ti fura vreun confrate ideea! Mihnea P.P.

cristian Şuţu spunea...

exemple de rara avis?

cristian Şuţu spunea...

@mihnea > asta incerc

Anonim spunea...

stiam chestiile astea despre Hrebe, omul e foarte interesant.mai stiu ca doarme foarte putin, citeste foarte mult si ca este foarte deschis la dialog, poti discuta orice cu el.tare as vrea sa-si scrie autobiografia domnu' Hrebe :)

cristian Şuţu spunea...

da, stas, eu il vad online pe mess si pe la 4-5 dimineata :)

Anonim spunea...

Are numere in agenda :) . Stiu sigur. Poate ti-a aratat alt telefon. Este in stare.

cristian Şuţu spunea...

Le are pe alea cu politia si cu salvarea, stiu :))

Iulian Enache spunea...

Ia spuneti domnu' Sutu, iese sau nu?

cristian Şuţu spunea...

te referi la?

Anonim spunea...

Cristi ma tuseaza atentia pe care mi-o acorzi si ideea care ti-a venit.Nu vreau sa-ti ascund faptul un coleg de al tau din redactie, mi-a facut o propunere similara.Inca o dovada ca nimic nu este intimplator, iar noi suntem rezultatul actiunilor noastre trecute.

cristian Şuţu spunea...

Daca nimic nu e intimplator, inseamna ca totul este necesitate. Asa stind lucrurile, eu cred ca ideea respectiv trebuie, cumva, materializata.