miercuri, 4 iulie 2007

Romeo si Julieta

Aicea, în Verona-ncîntătoare,
A două neamuri mîndre veche ură
Din nou a răbufnit, prin certuri care
Să curgă sînge mult de fraţi făcură.
Din cele două case-nduşmănite
Ies doi îndrăgostiţi loviţi de soartă,
Şi vrajba cu nenorociri cumplite
Se şterge prin a tinerilor moarte.
Iubirea lor cu soartă-ngrozitoare
Şi ura ce nu poate-a fi-mpăcată
Decît cu moartea scumpelor odoare,
Pe scenă-n două ceasuri vi se-arată.
De-aveţi răbdare s-ascultaţi acestea,
Ne-om strădui să-nfăţişăm povestea.


E ca-n Shakespeare! Traian Basescu il uraste de moarte pe Viorel Hrebenciuc, precum se urau Montague si Capulet. Andrei si Elena n-au nici o sansa sa-si duca viata impreuna. Basescu a spus-o cu citeva momente in urma, la Realitatea TV, intrebat fiind daca s-ar incuscri cu Hrebenciuc: "Mi-ar fi imposibil sa devin ruda chiar si prin alianta cu acest om fata de care am un dispret profund pentru felul cum intelege sa faca politica".

19 comentarii:

marcelino spunea...

Spuse dl Basescu care are un stil de a face politica absolut imaculat si care manipuleaza prostimea prin momente si fapte alese cu mare grija intr-un mod aproape diabolic....Mie personal imi este rusine ca traiesc intr-o tara condusa de un Chavez mioritic care manipuleaza opinia publica prin acte de un populism exagerat si de prost gust.Dl Basescu moare de ciuda ca nu i-a reusit lovitura de palat in interiorul pSD si stie f bine ca Hrebenciuc a fost cel care s-a opus din rasputeri unei aliante cu PD via Grupul de la Cluj ...Din pacate sunt multi care au uitat cum a ajuns dl Basescu unde este acum...calcand pe cadavre...Afacerea "Bordei " este unul din multele exemple pt care Basescu ar trebui sa plateasca in fata opiniei publice care din pacate nu stie sa reactioneze atunci cand drepturile ii sunt calcate in picioare...Problema Lui Basescu este ca nu mai este la guvernare si are nevoie ca de aer de resursele guvernarii si ale institutiilor din terioriu pt viitoarele campanii electorale ...si asta este si motivul pt care doreste o noua constitutie prezidentiala pe care lacheii sai intelectuali ne-o servesc invelita in cu totul si cu totul alte motive populiste ..." Somnul ratiunii naste monstrii"

Anonim spunea...

Marcelino,

Monstri,nu monstrii - e pluralul nearticulat. Nu prea va da gramatica afara din casa nici macar pe voi, pesedistii mai fitzosi.

Iulia spunea...

ma depaseste atata tevatura pe un subiect banal...
sunt tineri, frumosi, cu bani. se distreaza. care e problema?
cine a mai scos-o si p'asta cu incuscritul?...
am retineri ca cei doi copii, care traiesc si ei o aventura de moment, ca multi altii, si-au facut calcule sa tranga bani pentru nunta...
dar, la romani, subiectele astea se vand mai bine ca painea calda pe vremurile de mult apuse...

cristian Şuţu spunea...

juliana, sunt de acord cu tine ca te depaseste tevatura asta.
cit despre painea calda, gasesti in carrefour orhideea.

marcelino spunea...

Dodo,
asta e ...ce sa facem ....nu avem scolile voastre inalte ...

Anonim spunea...

cristiane,

in ce te plateste hrebenciu, in ron sau in euro?

cristian Şuţu spunea...

vaaaai, cit de prost esti, anonimule! numai tutilus putea pune o astfel de intrebare

cristian Şuţu spunea...

...sau, ma rog, cineva de la EVZ (squid.expres.ro (193.230.228.16))

Anonim spunea...

o coalitie intre socialisti-oligarhi islandezi-cavaleri templieri-cristi sutu si hrebenciuc pregatesc relansarea lui Nastase ?

cristian Şuţu spunea...

da, STAS, te-ai prins:))

Anonim spunea...

Am o intrebare si cred ca pot sa ti-o pun: despre ce discutati? Tot despre VH?

cristian Şuţu spunea...

ce-ai vrea sa facem? sa vorbim despre vanghelie?

petre tutea spunea...

Nu tinere,nu asta am vrut sa te intreb. Doar ca nu inteleg de ce discutati despre Hrebe de o saptamina- tu l-ai facut si premier desi stii, F BINE, ca este imposibil doar si ptr ca nu l-ar nominaliza TB si nu pot sa nu intreb: de ce ii faci tot acest PR? De ce incerci sa-l umanizezi?

cristian Şuţu spunea...

nu esti atent la detalii, radule, si asta e nasol. nu l-am facut premier. am zis ca e "adevaratul premier" pentru ca ii intoarce pe degete pe toti. in fine, nu cred ca intelegi tu cum vine asta.

petre tutea spunea...

Cristi,

Te-ai enervat si nu asta am vrut sa obtin. vroiam sa vad cum justifici aceasta, deja, campanie pro-hrebe, iar raspunsul tau imi arata ca nu poti.
In rest, atacurile la persoana ma dezgusta ptr ca ma pun in situatia sa folosesc aceleasi arme, iar sunt un gentleman si daca vrei sa detaliez ce inseamna asta, pot sa o fac, dar cred ca e mai bine sa ma opresc aici. dar daca insisti, pot sa te ajut sa-ti amintesti...

Anonim spunea...

@Palatu`> Ai perfecta dreptate, VH are un IQ mult deasupra restului politicienilor, este abil si mai are o calitate - isi respecta cuvantul dat atunci cand a negociat. De aici poate si resentimentele lui TB (care de regula nu si-a respectat termenii intelegerilor, dovada cati au plecat dintre consilierii sai si etc.). Daca as fi un anglo-saxon, as spune ca VH este paradigma omului de establishment, pentru care politica inseamna negociere-compromis-stabilitate, altfel spus un proces controlabil si previzibil.

Anonim spunea...

inspirata - jurnalistic - trimiterea la shakespeare, dar morbida...datorita finalului...si nu uita ce spune Ducele - toti suntem pedepsiti! iar pe malurile dimbovitei dramele devin repede batai in crisme, cu frapiere-n cap.

cristian Şuţu spunea...

n-am ajuns inca la faza cu frapiera-n cap. :) ii vezi pe seniori facind asta? ce spectacol ar fiiiiiiiiiii

Anonim spunea...

care seniori?! a fost doar unul - stim amindoi care - si a plecat acu' un deceniu. problema e ca toti sunt - politic vorbind - la categoria pitici. felicitari chestia cu 4 iulie...memorie scurta mai au unii...