vineri, 20 iulie 2007

Redactia mea (9)

Calin Cosmaciuc e un jurnalist foarte bun. Si ca orice jurnalist foarte bun din Romania face orice altceva decit jurnalistica. A plecat de la EVZ de vreo luna si acum sta pe tusa. De fapt, rezista caniculei. E si asta o activitate. M-am intilnit ceva mai devreme cu el pe strada. N-avea fruntea sus. Din pacate. Zicea ca vrea sa-si reactiveze o firma creata mai demult. Domeniul de activitate: "in zona online". De curind, Cosmaciuc a intrat in blogosfera si poate fi gasit aici. Intr-o presa plina de pipitze si de idioti, ideea unui Cosmaciuc somer pare strigatoare la cer. Fir-ati ai dracu' de moguli!

4 comentarii:

calincosmaciuc spunea...

Ma doborase caldura, de fapt :). motivele pt care am plecat, la 1 iulie, de la evz nu-s legate, desigur, de mogulul michael ringier, cat de un sistem cu care nu ma mai identific in niste puncte foarte importante. e adevarat, sunt in cautari&concediu, insa de aici o sa iasa ceva mult mai bun decat pana acum. daca nu eram convins ca-i asha, ramineam doar pentru un salariu, destul de bun, ce-i drept. 99 la suta dintre cei care gandesc asha raman-dar, chiar daca-s multi, asta nu inseamna ca fac un lucru bun. mersi de incurajari :)

ciupercă spunea...

cristi, dar ce se intampla de fapt la evz? nu de alt, dar stiu de mai multe plecari de acolo....

cristian Şuţu spunea...

@cosmaciuc > iti doresc un sistem cu care sa te identifici ;)

@ cristi> sa ne zica cel-ce-nu-s-a-identificat-cu-sistemul-evz

calator spunea...

Probabil ca "mogulul michael ringier" ar trebui sa-si puna niste intrebari legate de nemultumirile care mocnesc la EVZ si care ajung la urechile tuturor. Cert este ca EVZ, chiar daca mai are cativa jurnalisti foarte buni, are o echipa de conducere care este "din alt film". Razvan Ionescu ar putea conduce cu brio o revista de sport, dar nu EVZ! De Grigore Cartianu nici nu mai zic. Din pacate, EVZ a devenit un ziar care mai traieste doar pentru ca are un brand puternic. Nu ca pe vremea lui Cristoiu sau a lui Nistorescu nu ar fi fost nemultumiri. Dar nimeni nu poate contesta ca Ion Cristoiu a facut din EVZ un brand, iar Nistorescu l-a intarit. Acolo era elita. Acum toti au fugit. Unii se regasesc la Cotidianul :) Altii au plecat pe la alte ziare. Altii au plecat de tot din presa...cam trist, oricum.