joi, 5 iulie 2007

Basescu fumeaza ilegal

L-am prins! Basescu fumeaza in sedintele CSAT. Adica in spatiu public, incalcind astfel prevederile legii 349.2002, care interzice fumatul in spatiile publice inchise (art. 3, alin.1). De data asta chiar l-am prins! In fotografie se vede clar o scrumiera, asezata frumos in dreptul sau alaturi de cafeluta, paharul cu grisine (in CSAT, daca nu stiati, toata lumea maninca grisine), sucul Santal si apa Bucovina (ambele fara etichete), telefon, suportul de creioane, caietul cu notite si, desigur, mapa cu documente strict secrete. Stiam ca Basescu fumeaza in sedintele de guvern, atunci cind vrea sa-i dea peste nas lui Tariceanu. Stiam ca fumeaza si la Palatul Cotroceni. Dar n-aveam probe. Ei bine, iata proba! Din pacate, nu se vad si tigarile. Dar va spun eu ce fumeaza de ani buni: Benson&Hedges. Mai ramine doar ca persoanele imputernicite de lege sa constate contraventia si sa aplice sanctiunile: amenda de la 1.000.000 lei la 5.000.000 lei. Cine are curajul sa-l amendeze pe Basescu?

10 comentarii:

ciupercă spunea...

chelneru' ?:)

Anonim spunea...

mai stimati concetateni, stiti ce vrea sa spuna cristi sutu si nu poate? dar vrea, toti muschii fetei il tradeaza, buricele degetelor il ard, ar scrie dar stie ca asta i-ar developa credinta si i-ar manji echidistanta. Ei bine, iata! zice Cristi, Basescu e si el om ca noi toti, fumeaza cand intra in sedinte, bea apa plata si mananca grisine, adica ceea ce fac 75% dintre noi cand intram in sedinte(unii cu sandwichul, altul cu alunele). Da, Cristi, ai dreptate! Basescu pare si el om...

natriuclor spunea...

hehehe. e goala.
si era in dotare:)

natriuclor spunea...

ohoho, ce chior sunt:) abia acum am vazut: lucrati si la CNA domnule sutu? sau ati ramas doar responsabil cu cenzura?:)

cristian Şuţu spunea...

@antimafia > tu nu vezi padurea din cauza copacilor...

@natriuclor > fotografiile se fac la inceputul sedintei. e doar in dotarea lui. vezi pe www.presidency.ro, la galeria foto, ultima sedinta CSAT, ca doar Jucatorul are scrumiera.

natriuclor spunea...

pe mine nu m-ai convins. sorry

Anonim spunea...

asa. basescu fumeaza la... si?!
numa un bucurestean cu figuri in cap si care scrie pe blog partinitor despre subiectele lui pe care le scrie in ziar "obiectiv" poate veni cu asa o descoperire entuziasta.
mey, schutzu...

roaitars spunea...

Hehe, nu doar ca are scrumiera, dar a si pus-o fix linga Tariceanu, care am senzatia ca nu prea suporta fumul. Ce om galant, o gazda perfecta :P
Astia doi parca-s Tom si Jerry...

Anonim spunea...

Pai sa anuntam organul constatator, de la Politia Comunitara sau de la DGPMB sa trimita la CSAT un echipaj sa intocmeasca procesul-verbal de contraventie.

Anonim spunea...

eu nu am auzit sa ia cineva vreo amenda pentru fumat in spatii publice oricum...