sâmbătă, 2 iunie 2007

Transferul clujenilor

Ce nu l-a intrebat inca Sorina Matei (foto stinga) pe Vasile Dincu este cind se transfera de la PSD la PD. Dar o va face in curind, sunt sigur. Pentru ca eu cred ca nu se pune problema lui daca, ci a lui cind. Iar transferul nu-l priveste doar pe Vasile, ci intreg Grupul de la Cluj. Ne gindim aici la VD, la Ioan Rus si la surorile Ancutza si Adina Abrudan, consilierele primilor doi. Cam asta e tot Grupul de la Cluj. Ar mai fi si George Maior, daca omul e putin ocupat la SRI, asa ca nu-l bagam la socoteala.

4 comentarii:

Anonim spunea...

chiar nu ar fi nicio pierdere pentru psd. oricum nush cine i-ar vota, in mod real, pe cei doi din grupul de la cluj(ma rog, mai degraba cuplu)..oricum ei nu au nicio realizare politica la cluj, si, poate ca odata plecati la pd, vor castiga si ei ceva in cluj, ca de cand e psd-ul nu prea au avut succes acolo.

ziarist spunea...

Nu l-am intrebat pentru ca nu cred ca pleaca...

Anonim spunea...

Deci se mută clujenii la PD? Mai bine s-ar muta PD la Cluj, cu tot cu grupul de la Cluj, că e un oraş aşa de frumos şi mult mai puţin poluat decât Bucureştiul. Eu ştiu, eu am bunicii ardeleni. ;)

Anonim spunea...

Dureri in spate ptr. psd daca pleaca un grup de tradatori,nu sunt ei pusi sa faca politica in tara asta numai ca suna bine grupul seexy de la Cluj!
Ma tem ca ne aflam pe marginea prapastiei si nimeni nu ne avertizeaza,base o freaca la rece cu tampeniile lui,astia vor sa tradeze numai sa fie la putere un pic ptr. ca altfel n-or ajunge in veac!