vineri, 15 iunie 2007

Sorina musca la Cotroceni

Cu durere in suflet am primit azi informatia ca Sorina Matei nu se mai ocupa de PSD. A primit noi "misiuni", ea fiind mai nou acreditata la Palatul Cotroceni. Cumva era de asteptat ca Sorina sa nu mai calce pe la Kiseleff. Era prea buna. Incisiva. Deranja. Stiu sigur ca Sorina nu mai era dorita pe la PSD. Asa se face ca, dupa o minutioasa regindire a fortelor din Antena 1 si Anena 3, incisivitatea Sorinei a fost canalizata catre inamicul numarul 1 al redactiei din care face parte: Traian Basescu. Sa musti bine, Sorina!

13 comentarii:

ziarist spunea...

Da, asa e Cristi. Ma voi ocupa in special de Palatul Cotroceni si de Traian Basescu. Dar asta nu inseamna ca nu voi fi back-up si la PSD. Colega mea, Sabina Iosub va fi principalul om pe acest partid si, sincer, sper sa aiba o viata mai usoara decat a mea in Kiseleff.
Vreau sa-ti spun ca a fost optiunea mea de a ma ocupa de Palat. Si, culmea, mi-am gasit si acreditarea de pe vremea lui Ion Iliescu.
PSD n-a avut nicio legatura cu aceasta schimbare.Stiu ca unii ma iubeau mai deloc, altii mai putin si altii mai mult. Dar asta era farmecul. Sa-i asculti si sa vorbesti si cu aia care te inghit si cu aia care nu te inghit si sa-ti faci o parere despre ce se intampla. Niciodata sa nu avantajezi vreo tabara si sa te lasi dus de nas. Sincer, ma si saturasem pana peste cap de aceiasi lideri, cu aceleasi probleme, din aceleasi tabere ale aceluiasi partid. Uzura te oboseste. Si, la un moment dat, dupa atatia ani, vine vremea sa mai schimbi macar decorul. Iar
Traian Basescu e un personaj...Faptul ca ma duc eu pe Cotroceni inseamna doar ca voi fi la fel de obiectiva, dar si la fel de incisiva, cum am fost pana acum pe toate partidele pe care le-am pastorit. Oricum, voi mai veni pe la PSD...sa beau o cafea.... :-))

cristian Şuţu spunea...

O sa te urmaresc, Sorina, de oriunde ai relata. Ca doar faci parte din "redactia mea" :)

ziarist spunea...

@cristi. tu esti seful? sau in redactia asta n-avem sefi?

cristian Şuţu spunea...

e o redactie fara sefi, evident. o sa mai vorbim despre asta ;)

Anonim spunea...

Cred ca aia de la REALITATEA il acrediteaza pe Turcescu, sa incerce sa-i tina piept Sorinei la Cotroceni, sau ce n-a reusit Tariceanu face ea : il determina sa-si dea demisia pe Basescu !

cristian Şuţu spunea...

anonimule, vorbesti prostii

ziarist spunea...

@cristi. bine ca n-avem sefi. m-am linisit...

Unknown spunea...

cum ma, sorina nu mai vine la PSD??????
NU SE POATEEEEEEEE

cristian Şuţu spunea...

daca pleca ciornei, te mirai asa?

ziarist spunea...

@cristi. care-i treaba cu ciornei?

Unknown spunea...

daca pleca ciornei, Sutule, m-as fi intristat. stii si tu cit de greu e sa gasesti un subiect suculent pt facut caterinca ::))

cristian Şuţu spunea...

:))))))))))) unde ziceai ca-l bagi pe ciornei? era ceva cu galaxia...

Anonim spunea...

intrebare intrebatoare, postat aici pentru ca se leaga de subiect:

daca sorina matei s-a mutat pe cotroceni..... unde e roxana nica???????? eterna bucolica de la leu :-D

a le fi venit antenistilor la cap si sa-si fi dat seama ca dadea mai multe gherle decat informatii adevarate? sa o fo prins cineva la ceas de seara la un colt intunecos de strada? sa fi prins ea pe cineva la ceas de seara, intr-un colt intunecos?