joi, 21 iunie 2007

Se intoarce si Bombonel

A aparut si duplicatul!!! Da click aici si apoi da click aici. O sa va amuze teribil. Eu m-am ris cu Oana Dobre descoperind diferentele.

7 comentarii:

OANA DESPA spunea...

f tare!

Unknown spunea...

hahahahaha! si a corectat si "mai m-a enervat ceva" cu "m-a mai enervat ceva". e vigilent, ce mai! sa vedeti voi cum va ia fatza la toti bloggerii! :-)))))))))

cristian Şuţu spunea...

@ oana > :-*

@ sophia> evident ca urma sa corecteze. ideea e ca eu am apucat sa-i fac o poza inainte :)) nu-i dau prea mult timp pt blogging. geoana a renuntat dupa citeva postari. la fel si gusa. probabil ca nastase va rezista un pic mai mult. nu de alta, dar e mai greu sa postezi daca n-ai libertate deplina ;)

Unknown spunea...

am glumit! are umor mult mai mult decit toti ceilalti la un loc, dar tre' sa ai nervi ca sa tii un blog, mai ales cind te citesc "maimutele cu poteci pe creier" :-)

cristian Şuţu spunea...

toti ceilalti?

Unknown spunea...

toi ceilalti: geoana, gusa si alti bloggeri-politicieni-cumani de soi! hac! :-))))))

Anonim spunea...

Dimpotriva, daca blogul i se potrivea cuiva, atunci ala e Nastase. Timpul nu-i o problema atunci cand te mananca-n palma sa scrii. Si pe el chiar il mananca, e un grafoman autentic, lol. Deci pariul meu este pe: nastase = blogger activ pt mult timp de-acu incolo :)