luni, 18 iunie 2007

Redactia mea (8)

Andreea Retea nu e inca un jurnalist. Dar nici Socrate nu era filosof la 5 ani. Tocmai a terminat Jurnalistica, iar pe blog se da din noiembrie 2005. Mie imi place ce scrie. Si lui Carol Sebastian ii place. Andressa are zilnic 1500 de unici, ceea ce inseamna ca e mai vizitata decit multe din ziarele din tara asta.

15 comentarii:

Anonim spunea...

I-am citit si eu blogul. E f buna!Delicata,ferma,inteligenta,
cultivata,cu spirit,umor si implicare civica. In plus, scrie si se scrie minunat! Nu stiu daca o cariera de jurnalist n-ar fi pentru ea un pat al lui Procust...Mi se pare ca are o anvergura mult mai mare. Oricum, ii prevad un mare viitor! Si, din cite se vede in poza ta, e si frumoasa!

cristian Şuţu spunea...

Cam ce o vezi tu, dodo?

Anonim spunea...

Cristi,
Ti-am mai postat doua raspunsuri.( esentza lor era aceeasi. Nu inteleg de ce n-au aparut.

cristian Şuţu spunea...

esti sigur, dodo?

Anonim spunea...

Bun. Poate nu le am cu tehnica...Iti spun asa : o vad scriitoare, scenarista. Jurnalista? Da, daca are stomac pentru mizeriile din presa si daca suporta sa o comande un sef mult mai putin capabil(cu siguranta,scenariu valabil pt cel putin 99 la suta din cazurile cunoscute de sefi si sefishori din presa de azi). In rest, succese !

Anonim spunea...

asa e baieti, e buna, frumoasa...daca si lui sebastian ii place...poate se naste o noua vedeta. pacat ca nu e blonda ca poate citea si ea din prompter la o televiziune. la cum arata lucrurile prin unele redactii cariera de jurnalista ar duce/o sigur spre un pat! Poate sa fie si al lui Procust daca asa i se spune sefului din redactia aia...voi baieti nu prea discutati pe sleau de avansurile care se fac tinerelor ”la inceput de cariera”. Aveti grija...sa nu rositi! POate va mai trebuie niste testosteron

Anonim spunea...

dodo,
ce-i cu vorbele de bine? nu sunt obisnuita! scuza-mi deci suspiciunea.

vestala,
ai dreptate, din pacate. scurta mea experinta in presa e presarata cu amintiri despre avansuri si mitocanii de tot felul. mareke motiv pentru care as sta departe de presa. ma mai gandesc la asta inca... dar ai dreptate, presa se poarta cu fetele tinere precum traficantii de carne vie...

cristian Şuţu spunea...

cam nasol ce zici, andressa... :(

Anonim spunea...

Andressa,

In ciuda suspiciunii tale nu-mi retrag cele spuse:)Bafta in cariera!

Anonim spunea...

cristi,
da, e nasol. dar asta se intampla in realitate. multe din colegele mele pot si ele depune marturie despre asta...
la un loc de munca am avut probleme cu unii colegi care se hotarasera sa imi faca viata mai grea pentru ca nu acceptam palmele pe fund "din prietenie". sunt si cazuri fericite, desigur. dar de obicei e cam asa...

dodo,
dar de unde stii tu sa zici atatea lucruri despre mine? ne cunoastem? multumesc pentru incredere.

Anonim spunea...

Saru'mana pentru subiect Andressa. Tocmai il dezbat pe blogul meu: hartuirea sexuala in presa. Poate mai gasim colege. Pana atunci este interesant cine te-a...suparat. Fara glume. Sa-i dau o palma la fund... amicala :) .

Anonim spunea...

tiberiu,
nu-mi multimi. nu vreau sa-mi asum meritul pentru tema! :P

Anonim spunea...

andressa, iti sta mai bine fara breton. felicitari pentru nominalizare la premiile cu pricina. meritai sa cistigi. desi vad ca scrii si prostii.

Anonim spunea...

Sumar statistici www.andressa.ro

Record de vizitatori pe zi (24.05.2007): 1.199

Vizitatori în ultimele 24 de ore: 552

Vizitatori în ultimele 30 de zile: 20.353

Artmetica simpla: 20353 / 30 = 678.43 (da, unici)

un pic de tot mai putin de 1500 pe zi.

In rest: scrie frumos si ia interviuri pentru businesstv(.ro)

cristian Şuţu spunea...

:) multumesc pt precizari