duminică, 17 iunie 2007

Redactia mea (7)

Pe Liviu Dadacus, de la Mediafax, l-as lua oricind in redactia mea. Nu face presa de mult timp, insa este poate cel mai riguros jurnalist din cati cunosc. Intr-o presa in care informatiile sunt -in cel mai bun caz - oarecum verificate, se simte tot mai mult nevoia de Dadacusi. Un alt motiv important pe care l-as recomanda pe Liviu este ca ride. Ride mult si ride bine. Imi aminteste de Carol Sebastian. Nu doar cind ride.

7 comentarii:

Unknown spunea...

pe Dadacus il vreau si eu, in redactia mea, in aia de-adevaratelea! dar nu vrea sa plecedela Mediafax :( subscriu la ce a zis Sutu despre risul lui Liviu. a propos de Liviu, Ana Birchall, prietena lui MGeoana, le spune Liviu tuturor baietilor din presa. Dupa Liviu Dadacus, evident au devenit Liviu si Sutu, si Silviu Sergiu :))) ti-amintesti, Sutule? sau poate nu, ca tu erai ocupat sa pozezi lalelele alea din Pitesti...

cristian Şuţu spunea...

Oare-i zice si lui MG Liviu?

ziarist spunea...

pe Liviu il vreau si eu. Sa rada tot timpul.....

Unknown spunea...

chiar asa, mai sutule! pe carol sebastian nu-l vrei in redactia ta? numai pentru ca l-au mazilit altii, il "ucizi" si tu? sau suntem la categoria efemeride? :-))))))

cristian Şuţu spunea...

Nu, n-as vrea sa scriu de el. Chiar daca eu cred ca e un super jurnalist. Si despre Ioana Lupea cred acelasi lucru. Nici despre ea n-o sa scriu. Exemplele pot continua. Pe scurt, ei sunt alta generatie.

Unknown spunea...

Ma bucur ca si altii il apreciaza pe Liviu. El e bun si modest, asa cum ar trebui sa fie multi alti ziaristi mult mai putin dotati. A mai fost la Mediafax si m-am bucurat enorm cand s-a intors dupa un an. Cred ca mai sunt cativa Liviu pe la Mediafax. Cred ca de aia nu pleaca. Sau sper. Mai sunt si prin presa si as dori sa devina majoritari.

Cristi Dimitriu - redactor sef MEDIAFAX - din generatia lui Kuki si Lupea, dar nu ca ei. Au gresit cand au devenit militanti, iar Kuki a si platit.

P.S. Dovedesti cel mai bine ca un jurnalist bun poate sa fie blogger bun. Invers mai greu.

cristian Şuţu spunea...

:) mersi Cristi