joi, 14 iunie 2007

Redactia mea (2)

Dan Tapalaga este ziaristul care simte cel mai bine stirea. Poti vedea un lucru in multe feluri, insa Dan mi-a aratat de multe ori ca bufnitele nu sunt ce par a fi. Marea lui calitate e ca nu se lasa deloc influentat de agenda publica pe care o propun strategii partidelor. Are propriile-i subiecte, propriile-i intrebari. Scoala BBC. Putini ziaristi incearca astazi sa fie originali. Din pacate, Dan nu lucreaza acum in nici o redactie. Scrie pe unde apuca. E ca si cind David Beckham ar juca azi pentru Unirea Focsani.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Din punctul meu de vedere, un ziarist, oricat de bun ar fi, se descalifica si pierde din credibilitate, in momentul in care pleaca din presa, intr-un post care implica "afinitate politica".
Apoi se intoarce in presa si eu trebuie sa-l cred, la fel ca la inceput.
Imi este greu sa o fac.
Ori ii uraste pe cei cu care a lucrat si l-au dat afara, ori ii serveste in continuare, din alt loc.
Gresesc ?
Laurentiu

cristian Şuţu spunea...

Cred ca gresesti. Da. Explicatiile lui Dan cu privire la jobul lui de la Ministerul Justitiei tin. Adica la mine tin.

Anonim spunea...

dan tapalaga este propus ca ministru de interne sau ca ministru al justitiei intr-un posibil guvern al lui basescu compus numai din jurnalisti :)
hai ca e misto asa la caterinca

cristian Şuţu spunea...

nu. una-i una, alta-i alta

Unknown spunea...

Beckham este un fotbalist prost, nu-l mai compara pe tapalaga cu el.

in rest, absolut de-acord cu tine. daor ca nu prea te pricepi la fotbal, observ :)

cristian Şuţu spunea...

Raule! Recunoaste ca DB centreaza bine. Si ca seamana cu DT :))

OANA DESPA spunea...

eu l-am cunoscut pe tapalaga in calitate de "purtator de vorbe" la MJ. ca jurnalist il stiu doar din ce scrie. prima ciocnire a fost dezastruoasa, pentru ca a incercat sa-mi explice ce eu cu el suntem colegi de breasla. nu vreti sa-mi aflati reactia...
dincolo de asta, dupa ce am stabilit f clar care sunt rolurile fiecaruia in acel moment - eu cu microfonu, el cu imaginea MJ, va pot spune ca a fost unul dintre cei mai cinstiti oameni cu care am lucrat. nu m-a faultat niciodata si nici nu a favorizat vreun fost coleg de-al lui in defavoarea mea. sa nu intelegeti ca era omul care spunea tot tuturor. din contra, aprecia ideile si nu plimba vorba. nu cred insa ca se simtea bine deloc in acea haina de la minister.

cristian Şuţu spunea...

@ oana despa> si el vorbeste frumos de tine, sa stii :)

Unknown spunea...

DB centreaza bine in reclame, in rest a devenit cam vax de cativa ani. nu-mi doresc ca tapalaga sa "se termine" atat de repede cum a facut DB.

si nu, nu seamana :-p

cristian Şuţu spunea...

Nici cu Justin Timberlake?:))