marți, 19 iunie 2007

No comment (7)

7 comentarii:

cristian Şuţu spunea...

Si totusi, o sa sa comentez. E, de fapt, un banc de care mi-am amintit cu poza asta.

Magicianul cere ajutorul cuiva din public. Se ridica un tip, iar magicianul il invita pe scena. "Ia, te rog, bita asta si da-mi una-n cap", zice magicianul. "Nu pot sa fac asa ceva. V-as putea omori", spune spectatorul. "Va rog, insist, loviti-ma". Zbang. Magicianul pica rapus de bita. Singe mult ii iese din cap. Lumea urla. Vine salvarea, magicianul e dus la spital. Intra-n coma. Spectatorul, distrus, nu se poate dezlipi de magician. Dupa o luna, magicianul misca usor un deget. Apoi ridica o geana. Spectatorul e in culmea fericirii. Cheama doctorii. Lumea se stringe in jurul patului. Magicianul misca si alte degete, apoi o mina, apoi piciorul. Incet, incet, se ridica din pat. Apoi, brusc, catre spectator: "Ta-na-naaa!"

ziarist spunea...

misto banc. Eu sper ca al nostru magician sa nu se ridice. Ma uitam aseara, la Relitatea, la el. Si raman la parerea mea. E la fel magicianul nostru.
Dar trebuie sa explici poza. Doamna cu parul negru este nimeni alta decat Vasilchia Deseleanu, fascinanta doamna -sefa de la organizatia de baza a lui Adrian Nastase. Pana una- alta e sefa lui- chiar prima pe linie de partid. Si pe celalalt personaj din poza, il stiti. E acelasi. E neschimbat.

cristian Şuţu spunea...

Vasilichia Dehelenu, sefa organizatiei de baza nr. 1, PSD sector 1.

Unknown spunea...

Madam Aglaia asta?!?! Jess... HELP!!!!!

cristian Şuţu spunea...

da, fustita, vezi ce rochita albastra are? :)

Oana Dobre-Dimofte spunea...

Pe mine tanti asta ma sperie. :( Si-mi aminteste de Leonida Lari.:(

cristian Şuţu spunea...

...cu diferenta ca Leonida Ladi este sefa peste piticii luminosi care i se arata in dupa-amiezile fara curcubeu