joi, 28 iunie 2007

Exercitiu pentru depistarea imbecililor

Va propun un test de inteligenta. Unul naiv, dar eficient. Se adreseaza, in principiu, barbatilor. De intrebuintat acolo unde oamenii traiesc in grupuri. Spre exemplu, la birou. Iata.
Imbracati-va intr-o zi oarecare elegant. Mai elegant decit de obicei. Camasa, cravata, pantaloni la dunga, pantofi, eventual sacou, daca nu e prea cald. Plecati ceva mai devreme de acasa si mergeti la o frizerie buna. Va recomand frizeria de linga Libraria Eminescu, peste drum de Pizza Hut. 30 RON oferta completa. Iesi de acolo alt om. Ajungi astfel la birou, pregatit sa dai examen cu grupul tau de colegi. Pe unii ii stii bine, pe altii mai putin. Fii atent la reactiile lor! Vei observa ca taciturnii se vor opri din treburile lor si se vor uita la tine foarte mirati. Colegii din categoria taciturni nu pun intrebari. Nu cu voce tare. Intrebarile vin de la categoria a doua - idiotii. "Ce faci, ma, te-ai insurat?". "Oooo, casa de piatra!". "Cu cine te-ai intilnit, ma, huh? Ia zii, cu cine?". Intrebarile idiotilor sunt cel mai adesea insotite de zimbetele imbecile ale altor colegi, la fel de idioti, dar cu mai putin curaj. Exista si categoria cretinilor. Astia te banuiesc de lucruri nu tocmai cusher. Te-ai intilnit, cred ei, cu patronul pe sest. Sau cu nevasta lui. Ori te-a chemat Nastase sau, poate, Tariceanu sa beti o cafea pe tarasa la Hilton. Nici cretinii nu lasa intrebarile nepuse, inchizind smechereste dintr-un ochi in semn de "sarlataaaaane, las ca stiu io".
Veti descoperi cu testul asta ca imbecilii sunt ceva mai numerosi decit ati fi crezut.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Cumva s-a întâmplat astăzi?

cristian Şuţu spunea...

conteaza daca s-a intimplat azi? nu, nu s-a intimplat azi.

Anonim spunea...

e si mai amuzant cand faci toate astea si minti convins ca s-a intamplat ceva, doar de dragul de a vedea reactii

Unknown spunea...

@palat> hehe, ia trage-ti un costum si cum ai spus (cravata, frizura, samd) si da o raita prin kiseleff la conf. de presa sau pur si simplu asa, de plaisir...ce intrebari o sa-ti puna? Si mai ales cine?

Anonim spunea...

In capul tau lumea e alcatuita din taciturni si idioti.

cristian Şuţu spunea...

si din cretini, anonimule fricos!

Piticu spunea...

hm, ma faci sa dau mai mult pe frizerie decat dau in mod normal :) dar ... daca zici tu ca se merita, m-as risca ... si asa am placeri masochiste :)