sâmbătă, 19 mai 2007

Ziua lui Basescu

Ziua votului nu putea incepe fara Jean Monet. La liceul smecherilor din Primaverii vin vedetele sa puna stampila. Poate ca n-o sa credeti, dar Gelu Voican Voiculescu (primul sef al SRI dupa 1989) este observator la sectiile de votare 120 si 121 de la JM. * Eu nu stiu cum rezista Sorina Matei, cu care am fumat o tigara mai devreme... Dupa cum se poate vedea si-n imaginea de mai jos, Sorina transmite in direct pentru Antena 3. Azi-noapte n-a dormit decit doua ore (de la 4.00 la 6.00).

* A votat si Prostanacul, pe la 9.40. "Am votat cu multa convingere, a fost o campanie grea, pe alocuri chiar urita. Sper ca din aceasta seara sa avem cu totii sansa unui nou inceput".

4 comentarii:

Alexandru Duca spunea...

Voican-Voiculescu nu a fost niciodata seful SRI, barosane. Vezi, daca nu ma lasi sa-ti corectez textele?

cristian Şuţu spunea...

Dane, nu ma supar pe tine ca nu te pricepi. Dar imi amintesti de Adomnitei... Stii tu, ala cu steagul UE. Fii atent aici. GVV a fost primul sef al SRI, pe vremea in care serviciul nici macar nu se numea asa. La Revolutie, el a fost desemnat sa se ocupe de serviciile secrete si de "reforma" lor. GVV este practic unul dintre fondatorii SRI.

Alexandru Duca spunea...

Cu toate ca nu ma pricep, nici macar cat Adomnitei la stelutele galbene de pe drapelul Uie,insist.
GVV a fost seful SRI pe vremea cand SRI nu exista. Adica n-a fost. Ca s-a jucat cu serviciile pana la infiintarea lor, in martie '90 la Targu Mures, e mancarea de peste pe care o indulcesti tu in acest raspuns. : )

cristian Şuţu spunea...

Cum zici tu, Dane...