miercuri, 16 mai 2007

Suspendarea lui Geoana

Va recomand sa cititi in Cotidianul cum bate PSD la usa lui Basescu. Ca informatie in plus v-as spune ca una din conditiile pe care le pune Basescu pentru o constructie PSD-PD este "fara Geoana". Ioan Rus este cel preferat.

8 comentarii:

Monica spunea...

chiar ne intrebam, mai multi, cand apare clujul in poveste;)

Raluca spunea...

Normal, doar Rus e prieten bun cu Boc care face poc! (si nu numai). Normal ca e preferat.
Dar chestia in discutie e veche. Tot la initiativa "grupului de la Cluj" a pierdut Nastase alegerile prezidentiale si Iliescu sefia PSD.
Prietenii stiu de ce:))

cristian Şuţu spunea...

@ monik > clujul este dintotdeauna in poveste. de la cluj i se trage lui nastase. tot de la cluj i se va trage Prostanacului.

@raluca > rus este bun prieten cu blaga. boc si dincu au fost colegi de facultate. Eu cred ca locul Grupului de la Cluj este in PD. Vom trai si vom vedea

Anonim spunea...

rus e prieten bun cu boc, da' poate intr-o alta galaxie. pentru ca in asta nu e prieten deloc. cum ar veni, nu prea il suporta pe "pitic".
insa n-as putea zice acelasi lucru despre rus si basescu. aia e prietenia adevarata... iar povestioara nu e tocmai noua.

cristian Şuţu spunea...

anonimule, te rog mult, da-ti un nume.

Anonim spunea...

lasa ca nici boc nu sta pe roze in pd
ca doar nu doarme nici blaga
a iesit el din schema un pic dar isi face planuri
materialul e foarte bun
esti unul dintre cei mai informati pe linie de psd sunt si altii dar tu le si scrii :))

Raluca spunea...

Cu siguranta ca locul Grupului de la Cluj e in PD. De fapt era cam de prin 2004 sau chiar dinainte de 2004, daca ma gandesc mai bine.
Oricum sunt cei ce i-o trag sistematic si cu sarg PSD-ului de cativa ani incoace. Dar se pare ca batranulu partid ii place... ;)

Monica spunea...

m-am exprimat brambura: Clujul e dintotdeauna in poveste, cum spuneai, dar cand o sa iasa mai in fata adica, sau cand o sa dea mingea decisiva si cine o sa ridice la fileu..
semneaza: o fosta voleibalista...mai de langa Cluj!