duminică, 20 mai 2007

Saptamina patimilor

Incepe o saptamina grea pentru multi politicieni. Si se anunta o vara zgomotoasa. Rezultatul referendumului a dat de lucru la toata scena politica. La PSD sunt ape foarte tulburi. Se aude in buzunarul lui Geoana o bomba cu ceas. Tic-tac, tic-tac! Sa nu va mirati daca o sa-l revedeti brusc pe Nastase la tv. Nici la PNL apele nu sunt limpezi. Si lui Tariceanu ii ticaie un ceas in buzunar. Crin Antonescu se antreneaza pentru sefia PNL. Dan Andronic va ramine in scurt fara job guvernamental. Poate se va intoarce la Nastase, who knows...

8 comentarii:

ziarist spunea...

tu ai un fix cu Adrian Nastase. Nastase e un om mort...Parerea mea...Un om in continuare mort...

cristian Şuţu spunea...

Lasa, Sorina, ca ai mai spus tu ca Basescu nici macar nu va fi suspendat...

Oana Dobre-Dimofte spunea...

Nastase a fost in seara asta la Cristoiu, pe Antena 3. Jurai ca-i viu... :)))

cristian Şuţu spunea...

iata... :))

ziarist spunea...

nastase e mort politic.

Anonim spunea...

nastase?iar ne trimite asta sa-i numaram ouale?ca toata lumea e scandalizata de ce a spus basescu intr-o discutie privata cu sotia.bombonel ne-a trimis pe toti cei curiosi in legatura cu averea lui , sa-i numaram ouale!si asta fix de la tribuna parlamentului.daca revine asta la PSD , atunci pentru psd ar fi sinucidere.si asa e cu un picior in groapa!singura lor salvare cred ca ar fi grupul de la cluj!

Anonim spunea...

Urmeaza momente destul de dure pentru PSD si pentru PNL, insa cred ca cea mai mare problema este acum la PC, care au fost cei mai vocali sprijinitori ai suspendarii inca de la inceputul actiunii. Ca sa nu mai vorbim ca aici situatia era inca de la inceput grea, voturi wise...

Raluca spunea...

In PSD trebuie sa se schimbe ceva si chiar vor cadea capete. Daca se va intoarce Nastase, oricum va fi mai competent decat Geaona, de asta nu cred ca se indoieste cineva. Sincera sa fiu, eu il vad si mult mai competent decat TB, dar asta e alta problema.
Cat despre oua, chiar le are, spre oftica multora care nu au. E arogant, dar are cu ce. Iar ca om politic nu va disparea prea curand, desi multi din cei ce se tem de el si-ar dori asta. Eu cred ca si-a adunat fortele si ca va reveni in prim-planul scenei politice, e doar chestiune de timp. Doar ca e inconjurat de cartite si tradatori - cam asta a ramas din marele PSD la ora actuala. Probabil se vor mai cerne in timp... vor migra in PD (unde au plecat si pana acum, daca va mai amintiti), cine stie... In orice caz, in PSD nu se promoveza in momentul de fata competenta si oamenii puternici, din contra... De fapt cam asta se promoveaza la nivel general in politica.