marți, 8 mai 2007

Razgindacii

Razgindacul nu e neaparat un tip prost. A te razgindesti presupune ca mai intai sa gindesti. Si apoi sa revii asupra hotararii luate. Asadar, as zice ca razgindacul e mai degraba un tip dubios. El revine asupra unei hotariri luate, dind astfel dovada de inconsecventa. De nesiguranta. De instabilitate. Cel ce se razgindeste nu e un tip serios. El da de banuit. E fluctuant, e neregulat, e precar.
Razgindacii sunt astfel de evitat. Cum ai putea lasa un bun in seama unui razgindac? Sa zicem, un cos cu fructe. Cu siguranta se va razgindi cu privire la pastrarea fructelor si ti le va minca. Suntem patiti.
Calin Popescu Tariceanu a vrut sa demisioneze. De vreo doua-trei ori. Traian Basescu a anuntat ca demisioneaza in 5 minute. Mircea Geoana il sustinea vehement pe Emil Constantinescu. Tot el a intentionat sa devina primarul Bucurestiului. Ion Iliescu a vrut sa faca Polul Social. Adrian Nastase a intentionat sa plece din PSD. Tot el a vrut sa faca alegeri anticipate. Vasile Dincu a intentionat sa parasesca locuinta de protocol in care a stat cu chirie pe cind era ministru. La fel si Mircea Geoana. Eugen Bejinariu a plecat din PSD. Corneliu Vadim Tudor s-a retras de la sefia PRM. Pedistii au fost de stinga. Iliescu a vrut fir scurt rosu cu Moscova. Liberalii l-au sprijinit pe Basescu. Basescu l-a sustinut pe Tariceanu.
Toti acestia s-au razgindit. Au pus un NU in fata deciziei initiale si ne-au lasat cu gura cascata.

3 comentarii:

Anonim spunea...

hai mai cristi ca si tu te-ai razgandit la viata ta
e adevarat ca nu esti mare sef de stat sau de partid dar principiul e acelasi
premierul si presedintele se razgandesc intr-o chestiune personala ca si demisia
baba floare se razgandeste in ultimul moment cui lasa mostenierea
drame mici si drame mai mari
e chestiune de nuanta si de proportii
stai linistit ca nici io nu cred ce zic aici :)

Unknown spunea...

waw, ce sinteza! iar tre' sa-ti multumesc. ma ajuti in munca!:-)

Unknown spunea...

Razgandirea poate sa fie normala daca cel care se razgandeste poate sa prezinte argumente clare pentru razgandire... Ar fi anacronic ca indivizii sa fie drepti pe acelasi drum de gandire toata viata.