duminică, 13 mai 2007

Prostanacii contrazic Jandarmeria

E vorba, in fond, de cifre. De matematica. De adunari si de scaderi. Jandarmeria, riguroasa, cum o stim, a numarat 8.000 de prostanaci la mitingul PSD de azi de la Iasi. Agentia France Press a rotunjit si a dat publicitatii cifra de 10.000. Eu zic sa-i credem. Si sa ne tavalim apoi de ris cind auzim ce zic prostanacii. Citesc din stirea NewsIn: "PSD sustine ca la mitingul anti-Basescu de la Iasi au participat 40.000de oameni". Sunt incredibili pesedistii astia. (Cine bine ca n-a scris Ciornei despre asta. Sigur o rotunjea la 50.000, la cit de mult isi doreste sa ajunga deputat PSD).
40.000 au fost la celalalt miting, pro-Basescu - zice AFP. Se poate vedea cu ochiul liber in fotografia de mai sus. O spune clar si sondajul CURS - 70% voteaza pentru Basescu.
Chiar ca e nasol sa fii Prostanac...

5 comentarii:

SoulThief spunea...

Iasi, 13 mai 2007. O fosta profesoara de literatura, acum la respectabila varsta de 70 de ani, participa la mitingul PSD. Oare dansa ce parere ar avea despre faptul ca un neica nimeni a etichetat-o drept "prostanaca"?

cristian Şuţu spunea...

Am vazut la tine pe blog ca votezi DA. Asta e raspunsul meu la intrebarea ta retorica...

SoulThief spunea...

Hmmm...sa revenim putin...eu am intrebat...Ce parere ar avea dansa despre faptul...iar dvs ati raspuns...? Nu reusesc sa cuprind in gandirea mea raspunsul...

cristian Şuţu spunea...

NU poti, asta e, NU poti. Las ca te lamuresti tu pe 19 mai, seara, pe la ora 21.oo

Unknown spunea...

DA...clasic;) sincer ma asteptam la un raspuns prin care sa evitati a va culpabiliza pentru cuvintele prea putin...educate.
P.S: pronumele personal de politete se poate folosi fara restrictii si pe net...dupa cum se vede mai sus. Dumneavoastra ca ziarist ar trebui sa stiti.