sâmbătă, 19 mai 2007

Nu Basescu a cistigat! Geoana a pierdut!

Ceea ce s-a intimplat astazi nu e victoria lui Traian Basescu. Care era previzibila si calculata sociologic cu mult timp inainte. Ziua de 19 mai reprezinta sfirsitul carierei politice pentru Mircea Geoana. In orice fel l-ai calcula, rezultatul referendului este dincolo de orice dubiu. Mircea Geoana, caruia i-am spus pina acum Prostanacul, ar trebui sa-si dea singur palme. A facut gafa dupa gafa. Iata doar citeva. Nu l-a ascultat pe Vasile Dincu, care-i explica ce mare greseala politica ar fi suspendarea lui Basescu. A aplecat urechea, in plin proces de reformare al partidului, la Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc, exponentii garzii vechi, cu mari probleme in justitie, respectiv de credibilitate. A mers alaturi de Vadim Tudor si Dan Voiculescu la mitinguri. N-a adunat nicaieri prin tara mai multi activisti de partid decit au reusit sa aduca cei de la PD, mizind total inexplicabil pe "calitatile" de organizator ale lui Tutilus Corlatean, un prichindel intr-ale politicii .
Pentru toate acestea, dar si pentru multe altele, lui Mircea Geoana i se va lua in curind scaunul de presedinte al PSD.

5 comentarii:

Unknown spunea...

ce bine ca e prostanac! :-))))))))))))))

Anonim spunea...

so, are sanse oprescu la sefia PSD?

cristian Şuţu spunea...

l-am vazut si eu la tv in seara asta. parea nervos. nu cred, insa, ca mai vrea sa piarda o competitie. deja e loser de profesie

Just Blank spunea...

Că tot sunt mulţi fani ai "prostănacului" pe aici:

http://farm1.static.flickr.com/232/505165821_e34acc18e0_o.jpg

Anonim spunea...

ai mare dreptate.a pierdut ca..prostanacul pe mana lui, fiindca refuza sa vada ca suflul proaspat pentru PSD poate veni doar din partea gruparii de Cluj.Abia astept sa vad cum si-o ia in barba.Asta pentru ca a avut tupeul incredibil de a-mi suspenda presedintele.

ps.nu, nu sunt membra a niciunui partid.
pps.sunt insa cetatean roman!