duminică, 13 mai 2007

Mitingul prostanacilor

Daca mai avea cineva vreun dubiu cu privire la existenta Prostanacului, mitingul de la Iasi l-a convins definitiv. PROSTANACUL EXISTA. El a vorbit azi multimii. O multime (nu prea numeroasa) de prostanaci. Dupa chipul si asemanarea celui ce tinea microfonul principal, putea fi auzit si un prostanac anonim, care dadea tonul, din off, la scandari. "Nu va fie frica, dictatorul pica!". "Hotul! Hotul!" "Basescu dictator! Basescu dictator!". "Basescu nu uita, Congo este tara ta".
N-am mai ris in halul asta de muuuuuuuuult timp. Mai ales cind prostanacul din off invita la huiduieli. Dar si cind Prostanacul arata multimii telefonul sau (un expensive BlackBerry) pe care i-l asculta SRI. Sau cind, luat de val, Prostanacul a declarat cu predicat ca Basescu a bagat in buzunar 300 de milioane de euro din vinzarea Flotei. Cam nasol... :))
Hazlie a fost si comunicarea cu multimea. I-a iesit mai prost ca niciodata. Nu m-am lamurit cine a pregatit discursul. Multimea prostanacilor e scandat exact ceea ce nu ar trebui sa voteze la referendumul din 19 mai. "-Vrem inca doi ani de scandaluri?". "- Nuuuuuuuuuuuuuuu!". "Vrem sa avem in continuare un presedinte care e mai bun la circiuma decit la serviciu?". "-Nuuuuuuuuuuuuuuu!".
Ce nasol e sa fii prostanac...

PS. L-a vazut cineva pe Vasile Dincu pe la vreun miting?

2 comentarii:

Juggernaut spunea...

tata mare Iliescu are fler, d'aia l-a facut prostanac pe Geoana !

bai ce prost ii omu' asta... våleu...

Anonim spunea...

Splendid!
Am vazut la aol linkul, nu m-am abtinut si bine am facut.
V-ati gindit de trei ori, domnule Sutzu, cum v-a rugat Geoana?
Eu da, si am ajuns la concluzia ca e, intr-adevar, prost(anac). :D