luni, 21 mai 2007

Dorinta lui Basescu

Traian Basescu a pus o conditie - spun sursele noastre - pentru acceptarea unui guvern condus de PSD, ca cel mai mare partid partid din parlament. "Sa plece Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc!". Adica cei doi gusteri pe care-i vedeti in imaginea de mai sus. La nivel oficial, Basescu a spus-o, nu de mult, altfel: "PSD nu e inca reformat".
Dorinta lui Basescu e mai veche si ea ii cuprindea initial, pe linga Iliescu si Hrebenciuc, si pe Adrian Nastase, Miron Mitrea si Dan Ioan Popescu. Aceste trei probleme au fost rezolvate de-a lungul timpului. Grupul de la Cluj a cerut azi trecerea lui Iliescu si a lui Hrebe pe linie moarta. In vocea lui Dincu, cel care a facut azi solicitarea in sedinta PSD, se auzea glasul lui Basescu.
Mingea este, deci, in terenul pesedistilor. Daca lucrurile decurg cum trebuie, numele viitorului prim-ministru este Ioan Rus, liderul Grupului de la Cluj.

4 comentarii:

Nicole Florian spunea...

Mai intai ar trebui sa se reformeze d-l Basescu. Sa inceapa cu cei 7 ani de acasa.

cristian Şuţu spunea...

Iti faci iluzii, Nicole. Basescu n-o sa se reformeze din acest punct de vedere. Va continua sa injure atita vreme cit lumea nu va face ce si cum vrea el. M-a injurat si pe mine prin 1998. Pentru simplul motiv ca mi-am permis sa-i pun o intrebare. Una banala si nerautacioasa.

Anonim spunea...

Si asta insemna ca ie ok?

Ca nu vad nici o stire sau comentariu despre incedent pe acilea...

Raluca spunea...

Nu e ok, dar badarania si grosolania ce-l caracterizeaza ii reprezinta pe multi conationali, si prin urmare este generos acceptata. Doar e unul de-ai lor, nu-i asa? :)
Foarte rau ca i se permite, in primul rand de catre ziaristi. Ei l-au adus pe culmile unde atarna acum, promovandu-i numele, imaginea si tot restul brandului. Daca ei nu iau atitudine si-i permit un astfel de comportament, normal ca-si da in petic de cate ori are ocazia.
Ar trebui sa realizam ca oricine se uita le presedinte se gandeste ca ne reprezinta pe noi toti, ca doar e "legitim" ales si pe placul poporului. Daca non-valoarea este promovata la rang de valoare la nivel national, iar in politica nu mai sunt sustinuti diplomati, ci ghiolbani care insulta de cate ori au ocazia si absolut fara sa se uite pe cine sau sa gandeasca macar putin inainte de a deschide gura, atunci probabil ca ne meritam soarta si caracterizarea ca "tigani".
Pacat ca oamenii cu discernamant din tara asta nu au initiativa/ iau atitudine si, scarbiti, nu mai vor sa lupte. Mai avea si Romania o sansa la normalitate. Dar dupa 19 mai, sansele au scazut dramatic.