joi, 24 mai 2007

Disparitia PSD

Ia ascultati ce zice Adrian Nastase: "Visul „societatii civile” – acela de a distruge PSD – e pe cale sa se realizeze". (Ziarul Prahova, 23 mai 2007).
Acum ascultati-l si pe Vasile Dincu: "Daca PSD se arunca acum la o guvernare politica sau la formarea unui guvern monocolor, dispare". Si tot el: "Asocierea la guvernare cu PNL, partid de dreapta si aflat la guvernare, ne poate duce la disolutie. Nici cu PD nu putem sa facem aliante politice". (Cotidianul, 24 mai 2007).
Carevasazica, e pericol de disparitie la PSD.
Sondajele ne vorbesc si ele despre amenintarea cu disparitia PSD. Iata intentia de vot pe lunile martie si aprilie, asa cum rezulta din cercetarile IMAS. Pare destul de clar ca e trend descendent, nu? PSD a coborit de la 20% (martie) la 17% (aprilie). Asteptam BOP-ul din luna mai.

5 comentarii:

efectul G spunea...

cred ca este foarte interesant de vazut , cine i-a luat deja locul PSD -ului ( mesaj, atitudine)....
...iar trist este ca ramane aceasta comstanta pe scena politica, sau vesel?

Anonim spunea...

PSD-ul nu o sa dispara decat daca un partid dedicat cu o ideologie de stanga reuseste sa ii acapareze electoratul. Si chiar atunci ar fi probabil o lupta.

Ar fi bine ca PSD-ul sa mai incerce nitel cu reforma aia cu care ne-a scos ochii ca sa poata sa ofere o alternativa reala la PD si PNL.

Anonim spunea...

Daca vorbim de sondaje, sub 19% PSD nu o sa cada prea repede. Pe de alta parte nici PD nu se simte prea bine, pentru ca i-adevarat ca l-au votat romanii pe Traian si PD urca vertiginos peste 30%, insa cheltuielile le-a suportat PD si in 18 luni ii mai asteapta vro 3 campanii. Si daca numai la nivel de un sector s-a cotizat cu aproape 200 K (unii mai multi altii mai putin, functie de cate borduri a pus sau cat a asfaltat) inseamna ca au nevoie de resurse, deci de guvernare (deci de aliati sau de tovarasi de drum sau idioti utili cum le spunea Lenin). Cat despre ceea ce spune Boc, alea sunt pentru guvidele majoritar...ramane de vazut cum vor face, pentru ca daca PNL nu renunta si PSD nu vrea s-ar putea ca PD sa simta si el ca doar succesul lui Traian nu-i suficient. E adevarat, si masturbarea e o forma de dragoste, in cazul pedistilor insa ii inscriem la categoria fetish. ALtfel, luati per bucata, cu exceptia a catorva, pedistii nu preau multe lucruri de impartit cu pesedistii, ba dimpotriva.....La buna auzire,
Rafila_hit_woman

Anonim spunea...

ma tem ca "Ziarul de Prahova" este o entitate editoriala inexistanta...

cristian Şuţu spunea...

http://www.ziarulprahova.ro/