joi, 10 mai 2007

Despre Malahian. Pentru ultima oara.

Eu nu mai suport sa vad fatza Malahianului in EVZ. Da, ati intuit bine, Malahianul a scris din nou. ... A scris e un fel de-a spune, pentru ca, de fapt, ceea ce s-a intimplat a fost o mizgalitura. Cuvinte fara noima. Vocabule fara sens. In fine, un pretins editorial.
Sa pornim de la titlu pentru ca este ...fermecator. "Cine are mitingul mai destept". Asa s-a gindit el, idiotul, ca un miting poate fi sau nu destept. Adica un miting este destept prin comparatie cu un alt miting care este ceva mai destept. Iar Malahianul incearca sa ne spuna care miting este mai destept, adica mai intelept, mai spiritual, mai inteligent. Ha-ha-ha! Sa vedem cum. Malahianul incepe, al dracu', fix cu inceputul si ne spune ca actorii politici care au declansat referendumul sunt Dan Voiculescu, Vadim Tudor si Marko Bela. Wroooong! Stai jos! Nota 3! (Actorii politici care au declansat referendumul, idiotule, sunt Ion Iliescu si Viorel Hrebenciuc).
Apoi ne povesteste ca Basescu si Geoana s-au intrecut in mitinguri. Sa mori tu! Ce spirit fin de observatie. Felicitari, Silviu Sergiu! Precis ideea asta mareata a venit de la tine.
Desigur, nici Malahianul, nici seful lui n-au indraznit sa ramarce ca in mitingurile de pina acum Basescu a adunat de cel putin trei ori mai multi participanti decit a reusit sa convoace masinaria pesedista. Ma rog...
In final (caci asta este tot editorialul...), Malahianul ne anunta ca Geoana si Basescu si-au programat duminica la Iasi intilniri cu poporul moldovean. Wow! Sunt coplesit. N-am mai simtit atita profunzime de la Heidegger incoace. (Nota pentru Idiot: Heidegger nu joaca la Borussia Dortmund... E un filosof care s-a ocupat de fenomenologie si care, spre deosebire de altii, isi punea intrebari cu privire la sensul existentei).
Eu nu stiu cine-l tine in brate pe Malahian. Uitati-va la poza lui. Cum sa-i dai omului asta voie sa scrie? Cit curaj trebuie sa ai? Cita nebunie? Cit de plictisiti trebuie sa fie Patapievici, Liiceanu de-l lasa pe Malahian sa scrie in locul lor?
(Aceasta este ultima postare despre Malahian. M-am saturat...)

2 comentarii:

bits-and-pixels spunea...

Chiar asa! Cum? De ce? Cui prodest?

Anonim spunea...

Hm....incep sa cred ca m-ai convins: se poate si mai rau! Mu-uuuuuuuuuuuuuult mai rau.