marți, 29 mai 2007

Cretinii

Deschideti ziarul ZIUA si cititi articolul despre Iorgulescu. Apoi uitati-va atent la personaj. Nu-i priviti parul Londa Color. Uitati-va la ochii lui de vitzelush. Nu-i asa ca sint senini? N-am nici o indoiala: omul asta e fericit tot timpul. Fie ca primeste bani de la SOV, fie ca se uita la stiri si-l vede pe Mungiu cum ridica trofeul Palme d'Or. Fratilor, omul asta s-ar prapadi de ris daca i-ar zice cineva sa demisioneze. Pentru gafa cu "Moartea domnului Lazarescu" (care n-a primit un leu de la buget) si pentru gafa cu "Patru luni, trei saptamani si doua zile" (clasat pe locul 4 in ierarhia filmelor subventionate de la stat). S-ar tavali pe jos de ris, la propriu, daca ai vorbi de onoare cu el. Apoi si-ar scoate din buzunar pieptanul plin de matreatza, si-ar aranja frumos parul si i-ar face o vizita lui Adomnitei, ministrul pe care l-au facut de cacat niste elevi de gimnaziu. Despre ce demisie sa mai vorbim aici?... Adomnitei asta merita batut cu rigla la cur. In fata guvernului, ziua in amiaza mare, pina uita cifra 15. De fatza sa fie si Tudor Chioariu, un alt personaj negativ in trista povestire liberala. Oameni buni, daca e adevarat ce am aflat azi despre Chioariu, atunci am ajuns rau. Rau de tot. Sursele mele din PSD imi spun ca Tudorica asta a lu' Fenechiu ar fi semnat toate actele normative refuzate la semnat de predecesoarea Monica Macovei. Acte grele si grave, pentru care nu mai trebuie sesizat DNA, ci insusi Dumnezeu. Tot la Doamne-Doamne trebuie sa apeleze si Decebal Traian Remes, dupa emisiunea lui Andrei Gheorghe, dar si Sebastian Vladescu, dupa faza cu ordinatoru'. Nu mai vreau sa vorbesc si de alti ordinari, precum Ludovic Orban, Cristian David sau Calin Constantin Anton Popescu-Tariceanu. Va ramine in istorie drept cel mai cretin guvern din istoria Romaniei.



8 comentarii:

ziarist spunea...

Eu lui Adomnitei i-as tatua pe frunte stelutele. Poate asa invata ca sunt 12, si nu 15. Un papagal care mai e si mandru, ca nu i-au scris aia bine prin foi. cand e vorba de cultura generala. Un idiot.
Pe Remes nu l-as fi pus ministru din start. A mai fost si s-a vazut. Punea taxe peste taxe. S-a facut si atunci de rahat. Astia nu au simtul ridicolului.
Iar dupa faza cu Vladescu, pe care n-o stiam, am ramas muta. Nu se poate. Pana si mama mea, care e anti- IT, e specialista acum in calculatoare. Si el, fost ministru de finante, acum mare finantist, spune ca nu stie si NU POATE sa invete? mi se pare incredibil. Vai de ei...si vai de noi.

cristian Şuţu spunea...

bine ca scapam de ei saptamina viitoare...

ziarist spunea...

da, sa-i vedem pe IT-istii de la psd. Eu l-as intreba pe Rus cate stelute are steagul..crezi ca stie????

cristian Şuţu spunea...

eu cred ca rus nu va intra in guvern. se pregateste pentru urmatorul

ziarist spunea...

nu ca ministru. ca facator, ganditor si negociator de guverne. Ar trebui sa stie cate stelute sunt, nu? Ca tot vorbeste de UE. Nici eu nu cred ca Rus se va baga. Nu acum.

Anonim spunea...

Niste dobitoci. Am vorbit cu un personaj apropiat sefului peste educatia de cartier. "Este un tip foarte muncitor. Era obosit". Serios? Deci cate degete am la mana? "Zece"-ar raspunde Adomnitei. Ii arat mana si-l intreb iar. De data asta cu degetele rasfirate. Acelasi raspuns. Astia trebuie batuti cu oua clocite sa faca diferenta dintre mana si maini. Oricum, am ajuns intr-o groapa istorica, plina cu neuroni avortati. De fapt, sarcaii au preferat sa se sinucida decat sa fie ucisi de mucegaiul din interiorul clasei politice. Mda...niste dobitoci.Scuze de divagatie.

Unknown spunea...

Hehe, mai baga-l si pe Onisei care a fost tot la Cultura pe vremea Monei, ca ierea obisnuit omul cu functiile, doar a fost la cabinetul lui tov prim-secretara Gainusa, inainte de 89. Apoi merita sa dezvolti subiectul Iorgulescu privind putin si la Patrimoniu, unde ai in continuare un director general dovedit plagiator in forma continuata, considerat astfel de chiar Academia Ro. Asa ca Adomnitei, Chiuariu sau alti fletzi adusi de Relu (nume predestinat pentru politica "mare) sunt in firea lor intr-o asemenea flora politica. Asta e, daca ierbicidarea nu s-a facut la timp.....Ciudat, in timp constat ca totusi Caramitru-Pinot a fost cel mai bun ministru de pana acum. Depre Razvan Cap de Copil, in alt context (oare o mai trai?)....

Anonim spunea...

Cam ai dreptate in privinta lor, Iorgulescu nu e chiar asa de cretin cum crezi. Oricum, 15 nu e cifra, e numar...