joi, 10 mai 2007

Geoana e altcineva

Cine-i scrie lui Geoana pe blog? Incerc sa ma dumiresc si n-am reusit inca sa aflu. Mie-mi este clar ca nu Geoana este autorul blogului mirceageoana.blogspot.com. E posibil sa fie cineva de la Serviciul de Comunicare Electronica al PSD. Poate sa fie si cineva de la Nivis Romania SRL, firma care detine domeniul mirceageoana.ro si in al carei sediu din strada Brezoianu 27 se pregatesc diferite actiuni pentru seful PSD. Sau, mai simplu, probabil ca e dragutza de Ana. In fine. Ideea e urmatoarea. Ultima postare a lui MG a fost facuta ieri la ora 10.22. La ora respectiva, MG era la Senat, dezbatea in draci legea ANI. Nu ca ar fi o problema ca altcineva sa-i aseze lui Mircea Geoana gindurile pe hirtie. Ca asa e in politica. Dar sa stim si noi... :)

PS. Pina si Google ne spune cine e prostanac. Cautati, deci, "prostanac". Pentru siguranta apasati pe "Ma simt norocos". Sau in "Imagini". Va duce unde trebuie...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Am si eu o intrebare tampa: asa sunteti toti? Jurnalistii, adica?
Interesanta chestia asta cu sursele jurnalistilor, sunt aproape la fel de interesante ca interesul national al politicienilor :)))

Ti-a trecut oare prin minte ca nu isi posteaza singur articolele pe blog, sau ca poate are cu el una bucata laptop ?

Greu cu sursele astea...
Eu propun sa ajungi la concluzia ca-i scrie mafia rusa blogul !

Monica spunea...

Parerea mea e ca la MG pe blog scrie cineva care 1. nu este tolerant 2. nu suporta sa fie contrazis 3. nu e frumos sa jignesc oamenii si vreau sa fiu zen ca sa continui enumerarea 4. eu sunt una din frustratii care au comentat acolo si nu numai ca nu au fost luati in seama dar au primit si un click in fund:( 5. nu meritam.

cristian Şuţu spunea...

:)) very nice, monik. eu iti propun sa postezi la mine

Monica spunea...

pai nu sunt comentator de profesie, doar ca aveam o curiozitate( dincolo) desi am conchis ca imi postez comentariile pen tru MG la CG iar cele pentru CG la Ioan Mircea PAscu...sa mai discute si intre ei pe teme de blog:)
nedumerirea mea e de ce s-a pistruiat pe tema legaturii lui 20 mai cu data in care pretinde el ca a aparut Hitler pe lumea asta, cand 20 mai 1990 are aceeasi legatura...sau o fi fost Luna in alt patrar?
raman, deci, la intrebari retorice.

Anonim spunea...

am si eu un mesaj: da-da, e timpul sa-ti spunem pa-pa,mircea!