miercuri, 2 mai 2007

Caut spion-sef. Sunati la 314.34.00 / int. premier

Ciorna cu posibilii sefi la Serviciul de Informatii Externe a devenit deja prea mare. Tariceanu si Geoana si-au tocit creioanele scriind diferite nume. Iata doar citeva dintre ele. Din tabara PNL: Norica Nicolai, Stejarel Olaru, Radu Stroe, George Scutaru, Dorin Marian. Din cea a PSD: Vasile Dincu, Cristian Diaconescu, Ilie Sirbu, Ion Stan, Gabriel Oprea. Le e greu sa se hotareasca. Dar o decizie ar putea sa fie luata pina se intoarce Traian Basescu la Cotroceni. Deci in urmatoarele 3 saptamani.

/update
O informatie de ultim moment spune ca liberalii isi doresc cu ardoare functia de sef al SRI, pentru care ar da la schimb sefia SIE. Asa se face ca zilele lui George Maior la cirma Serviciului sunt numarate. In acest context se poate explica si "scaparea" catre PSD a "biletelului Coldea". Radu Stroe stie mai multe.

5 comentarii:

Anonim spunea...

mai adauga pe lista psd si pe dan nica
pe care il vrea moldova lui hrebenciuc
oricum pe lista scurta de la psd io i-as lasa doar pe sarbu si pe nica
ca reprezentanti ai luptei la baioneta intre grupul de la cluj si grupul celor care nu cuvanta dar fac altele al lui hrebe

Anonim spunea...

Intrebare tare: Cand s-a nascut Hitler? Geoana zice ca pe 20 mai si face conexiunea (pe blogul lui) intre ziua de nastere a lui Hitler si data referendumului. Imi zice azi un coleg: "Stii? Hitler s-a nascut pe 20 aprilie"

Anonim spunea...

Nope, seful sie va fi numit de Calin.

cristian Şuţu spunea...

@ iqradio > a scos-o :))

Anonim spunea...

s-au miscat repede