miercuri, 2 mai 2007

Another idiot

Am mai descoperit un idiot. Il stiam, il banuiam, dar acum am certitudinea imbecilitatii lui. La fel ca Malahianul, el scrie. Nu pe copaci "I love you", ci la ziar. Ati ghicit, despre PSD. Un fel de editoriale-reportaj, insa fara gust si fara coaie, fara idei si fara muzica. E nepotrivit, e penibil, e jenant. De n-as avea blogul asta m-as gindi sa renunt la meseria de jurnalist. De rusine.
Idiotul ne povesteste ce s-a intimplat de 1 Mai in parcul Izvor. Pai, futu-ti mortii ma-tii, tu nici macar n-ai fost acolo! Sa vezi cu ochii tai, sa simti in burta ta imensa cum fermenteaza micii pesedisti. (Desi nu stiu daca ti-ar fi vindut cineva vreun mic, la ce fatza de colesterol ai...) Si ce daca ar fi ris furnicile de burta ta? Macar stiai ce s-a intimplat in piata aia.
Ideea e ca idiotul asta nu stie sa-ti spuna nici cit e ceasul. Insa el scrie editoriale. E strigator la cer. Au ajuns toti ciumetii de nici 30 de ani sa scrie in paginile de opinii si comentarii...

7 comentarii:

Anonim spunea...

ca tot faceai referire la coaie...ale tale unde sunt? de ce nu ne spui cine e respectivul si ne lasi sa fierbem?nu de alta, dar tre` sa vedem si noi despre ce e vorba, sa ne facem o parere.

cristian Şuţu spunea...

O sa-ti spun cind n-a sa mai semnezi cu "anonim"

Unknown spunea...

pai, e ori un actual coleg de redactie, ori un fost, din ce am vazut eu :-) si tare tind sa cred ca e valabila prima varianta :-)

Anonim spunea...

''E strigator la cer. Au ajuns toti ciumetii de nici 30 de ani sa scrie in paginile de opinii si comentarii...''
Dupa tot ce ai scris te revolta ca ala are nici 30 de ani?

cristian Şuţu spunea...

Da, dimboviteanule. Convigerea mea este ca NU poti sa produci editoriale in conditiile astea. In scoala lui Pitagora nu aveai voie sa vorbesti in primii doi ani. Ulterior, maestrii iti dadeau voie doar sa pui intrebari. Abia dupa o lunga perioada de ucenicie aveai dreptul sa exprimi opinii. Asa si cu presa. Este curata nesimtire sa iti permiti comentarii cind tu nu stii nici macar sa asezi verbele intr-o stire seaca, de coloana. Ai de luat multa muie inainte sa treci la cea mai inalta forma de exprimare jurnalistica - editorialul.

cristian Şuţu spunea...

Aici trebuia sa fie o postare semnata de un coleg de-al idiotului. N-o s-o cititi niciodata. Nu pentru ca sare in ajutorul respectivului. Atunci de ce? E simplu. Pentru ca nu vreau EU!

Anonim spunea...

Initial am crezut ca zici de comanescu, dar il vazui in blogroll la tine...si nu am mai zis:)