vineri, 27 aprilie 2007

Povestea prostanacului

Am plecat intr-o zi din Kiseleff cu MG. El are obiceiul asta. O ia pe jos, ori inspre Doina (unde maninca o ciorbita, fara sa afle Mihaela, foarte grijulie cu dieta sotului), ori inspre Triumf. De data asta n-avea chef de papica. Doar de plimbarica. Soseaua Kiseleff era pustie. Din poarta sediului ii face semn discret soferului: "Vino dupa noi". Si iesim.
O luam agale spre Victoriei. Nu mai tin minte ce vorbeam, oricum nu conteaza. Prostii. Ca intre prostanaci. Dupa vreo 100 de m ne prinde din urma soferul. Gafaia. "Sefu, sefu, nu pot scoate masina din curte. Nu ma lasa sepepistii..."
Peste drum de Kiseleff 10 e resedinta ambasadorului SUA. Basescu, pe atunci presedinte ne-suspendat, era in vizita la ambasador. SPP blocase tot bulevardul.
Ce nasol e sa fii Prostanac.

2 comentarii:

Anonim spunea...

lasa-l mai cristi in pace ca are probleme mai mari decat plimbatul tau :))
fii atent ce zice ioan rus alaltaieri dupa o sedinta la psd maramures
Interesant ni s-a pãrut cã liderii au punctat cu claritate cã referendumul din 19 mai n-are nicio sansã a se concretiza prin suspendarea presedintelui Traian Bãsescu. Miza de fapt se dã pentru bãtãlia electoralã din viitoarele alegeri si cã, vorba lui Ioan Rus: „în 20 mai, la orele 8.00 ale diminetii, Traian Bãsescu se va întoarce la serviciu.”
sa nu se prelungeasca plimbatul asta a lui geoana in afara partidului cat de repede...

Anonim spunea...

Deosebit de interesant! Aproape senzational !
Oare Pro-spanac asta stie ca sunteti vecini de blog?

http://mirceageoana.blogspot.com/

:)))))