luni, 30 aprilie 2007

Ferma animalelor


PSD trece printr-o perioada de stranii procese de schimbare a identitatii. Lumea ii recunostea prin logo-ul cu trandafirii. Trei la numar, nu deranja pe nimeni. Anul trecut pesedistii s-au identificat cu un stol de cocori (stinga). Prostanacul parea se fi atins culmea stupizeniei.
Mai nou, pesedistii se cred furnicute (dreapta). Adriana Dutulescu avea o vorba care ne amuza teribil pe vremea lui Nastase: "Vedea-v-as la ARCUB". Se poate - iata! - si mai rau...
(Imaginea cu furnicutza a fost publicata in premiera de Silviu Sergiu, la o zi dupa ce EVZ a informat desptre ciudata transormare. In urma cu aproape un an, Cotidianul a publicat, tot in premiera, logo-ul cu stolul de cocori.)

3 comentarii:

SCE spunea...

Domnule Sutu, dat fiind ca informarea dumneavoastra pe tema identitatii vizuale a PSD este defectuasa doresc sa fac cateva precizari:
1. Simbolul PSD a ramas acelasi, trei boboci de trandafiri sub care sunt scrise intialele partidului. Acest este simbolul sub care este inregistrat partidul, si nu a existat nici un demers de a il modifica
2. Logo-ul reprezentand un stol de cocori a fost si este asociat unui program coordonat de catre PSD, si nu a fost niciodata simbol al partidului. Simpla lui prezenta pe unele materiale promotionale sau bannere nu inseamna automat ca el reprezinta un simbol oficial al partidului.
3. Furnicutele sunt doar un element vizual al manifestarilor de 1 mai, sa zicem o mascota, si nu reprezinta o incercare de rebranding a PSD.

Anonim spunea...

sutu draga, ai uitat sa preciezezi, pentru a respecta adevarul itsoric, faptul ca nu numai Cotidianul a publicat povestea cu cocorii, ci si Romania Libera! nu dealta, dar cocorii eu ti i-am aratat!
dutulescu

Anonim spunea...

sutule
are dreptate anonimul colectiv numit sce
adica nu ai inteles nimic din faza cu furnicutele
dar poti sa te consolezi
80% din membrii psd din intreaga tara nu au inteles nimic nici ei