joi, 12 aprilie 2007

Dilema prostanacului

Intrebarea zilei la PSD: daca se vor declansa alegeri anticipate prezidentiale, cu cine ar intra Traian Basescu in turul doi? Cu Mircea Geoana sau cu Gigi Becali? De raspunul la aceasta intrebate depinde votul care va fi dat joi, in Parlament, la actiunea de suspendare a lui Basescu.

Un comentariu:

Unknown spunea...

eu nu cred ca se pune problema nici macar asa. si daca ar intra geoana, ce? ar fi batut inca o data de marinar, ceea ce i-ar asigura un viitor brat la brat cu an.

psd nu vrea suspendarea lui basescu sub nici o forma. ei se agita acum sa dea impresia ca vor sa se lupte cu the big bad wolf, dar le convine sa nu aiba destule voturi.

de ce? pai ei vor putea spune "noi am vrut, ati vazut ca ne-am zbatut, dar ceilalti n-au vrut, n-au avut oaie etc."

daca-l suspenda urmeaza unul din urmatoarele trei scenarii:
1. base isi da demisia, urmeaza alegeri si iese base din nou, chiar daca din al doilea tur (desi inca nu e atat de sigur ca va fi nevoie de turul II)
2. base nu-si da demisia, dar reuseste sa mobilizeze lumea sa exista indeajuns de multa prezenta la referundum pentru validarea lui. iar votul va fi, bine-nteles, in favoarea lui.
3. base zice "faceti ce vreti", iar boborul isi vede de munca si de picnicuri si nu merge la vot si referendumul nu e validat. varianta asta poate fi folosita tot de base, care poate sa zica "dom'le, pe oameni nu i-a interesat sa ma dea jos".

asa ca singura varianta buna pentru psd este ca parlamentul sa nu voteze suspendarea.