joi, 5 aprilie 2007

Cit il costa pe Gigi sa dea mina cu Dick

Gigi Becali are programata in iulie o intrevedere cu Dick Cheney, vicepresedinte SUA - ne anunta avocatul Catalin Dancu. Asa o fi. Informatia a facut furori. Lumea se intreaba daca nu cumva Pacepa (care lucreaza cu Dancu) a pus ochii pe Becali. Fost ambasador la Washington, Geoana zice ca "Nuuuuuu!!!". Apoi explica. "Am facut si eu multe din astea. Te interesezi cind are loc un foundraising, scoti 5000, 10.000 sau 15.000 de dolari din buzunar, ii pui in plic, introduci plicul in bol si te asezi la coada. Cind iti vine rindul, Dick iti zimbeste printre dinti, iti adreseaza un HI! HOW ARE YOU si in secunda urmatoare te invita sa privesti cu el camera foto. Totul dureaza 5 secunde. Caci TIME IS MONEY. Dupa citeva zile primesti o scrisoare cu fotografia pe spatele careia ai autograful lui Dick. Iar tie nu-ti ramine decit sa te lauzi cu ea". (citat aproximativ).

4 comentarii:

Malaxor spunea...

Berlusconi, Cheney va urma papa.
gigi se scoate. Maneaua canta.

E presedinte in scurt scurt timp...
Intamplator iau pulsul oamenilor Becali e noul Mesia. Apropos de ce crezi ca nimeni nu il ataca. Niciun politician nu iese la baioneta. Frica sau resemnare. Indiferenta sub nicio forma...


off topic trimit un mail

cristian Şuţu spunea...

Cristoiu avea o vorba: Romanul (cititorul) e prost! Nu te mira ca romanii vor cu Gigi. Asta iarna, la tara, am ramas uimit - toata lumea viseaza la o intilnire cu el. "sa-mi dea si mie 1000 de euro". Intelegi?

Malaxor spunea...

asta e cu atat mai grav. faptul ca ne lasam cumparati. pentru ca nu suntem suficient de smecheri ca in Caragiale...Ghita pupa-l in bot si papa-i tot...Ne vindem sufletul pentru o sticla de ulei si cu atat mai repede pe un pumni de dolari..
am auzit profesori care vorbeau de becali citandu-l cu exactitate.
preotii sunt in delir cand pronunta numele lui...
etc etc etc

bocanci in gura spunea...

omul asta e cea mai primitiva forma de mamifer biped. cum dracu' nici un parameci gatuit de capitalism, care intoarce lumanarea lui patriciu si vantu la biserica ca au muls poporul de avutie, nu face o interogatie asupra modului in care gigi si-a facut banii!!!!
fratilor, karisma ka karisma, da chestia asta ma cam depaseste