marți, 10 aprilie 2007

Baronii reloaded. Cazul Fenechiu.

Am scapat de baronii PSD. Asta e vestea buna. Vestea proasta e ca au aparut baronii PNL. Candidat serios la titulatura publica de baron este Relu Fenechiu. Omul tocmai si-a instalat citiva ministri in noul guvern Tariceanu. Spre exemplu, l-a impins in fata pe Tudor Chiuariu la Justitie si asta pentru ca-l tot deranjau niste amariti de procurori de la DNA. Ca Relu are mari probleme de imagine (ca orice baron care n-a cumparat indeajuns de multi ziaristi) ne-o spune si blogul anti-Fenechiu.
Va recomand sa aruncati un ochi si pe pagina de internet a baronului. In special sectiunea de audiente. Omul e dus cu pluta. Departe rau. A inchiriat probabil niste scribalai din presa ca sa asiste cu pixul in mina la audientele lui. E halucinant. Auzi aici: "Doamna Tanasa Mihaela s-a adresat Biroului Parlamentar in vederea identificarii adresei unde locuieste momentan fostul sau sot, pentru a clarifica unele aspecte ulterioare pronuntarii hotaririi de divort. In urma sesizarii institutiilor competente, am reusit sa identificam locatia unde acesta se afla momentan".

Un comentariu:

Anonim spunea...

Inteleg ca nu-ti plac moldovenii, in special ziaristii moldoveni, dar chiar sa pui trei intr-o singura fotografie numai ca sa-i legi de Feneciu mi se pare un pic cam mult. ;)